Lugeja koristamisest: elu loomadega majas pole üldse lihtne!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Samsungi lugejamängu raames kirjutab meile Kadri, kuidas tema oma majapidamist korras hoiab.

«Meil on suur talumajapidamine, kus kasvab kaks Saksa lambakoer ning üks Staffordshire bullterjeri kutsikas. Meie peres on korrahoidmine keerukas, kuna koerad jooksevad sisse-välja ning pidev liiv põrandal on suureks probleemiks. Koguaeg harjaga ja suure kolaka tolmuimejaga ringi käimine on üsna aeganõudev ning tüütu, arvestades praegust elutempot.

Koristusnippidena võtan nö tegevuste jaotamist. Et üks päev teen kapid korda ja teine päev teen suured diivanid korda jne. Kord kuus on suurpuhastuse päev. Selliselt tööde jagamisega suudan maja hoida nö inimliku ja puhtana. Põrandate ja vaipade korrsahoid on suurim probleem hetkel.

Majapidamistööd on üldiselt ikkagi naispoolele jäetud – just koristamised. Kui on kiire ja naispool peab koristama siis meesterahvas teeb süüa. 

Kuna elan lapsepõlvekodus oma elupõlve edasi, siis jätkan seda sama traditsiooni, mis ka lapsena sai selgeks õpitud.

Loomadega elu maal ei ole üldse lihtne! Kes elab, see teab: karvad, liiv, tolm. Kõik lendab, kui neljajalgseid on majas rohkem kui üks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles