Kuus võimalust, kuidas su sõbrad reageerivad, kui oled lõpuks suhtes

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Kui sa oled alati seltskonnas olnud vallaline, siis inimesed kipuvad sellega ära harjuma. Mitte, et vallaline olemises midagi halba on, aga kuna see on suur muutus ka sinu sõpradele, siis võivad neil tekkida selle suhtes tugevad emotsioonid.

Ehk kui oled olnud pikalt vallaline, siis ole valmis järgnevateks reaktsioonideks.

  1. Nad ei pruugi sind esialgu uskuda. Kuna nad on niivõrd harjunud, et sa oled alati olemas ja vallaline, siis on neil alguses seda raske uskuda, kirjutab Hello Giggles. Aga ära muretse, küll nad harjuvad!
  2. Lõppude lõpuks on nad sinu üle õnnelikud. Kui nad sinu uue elustaatusega on leppinud, on nad ka lõpuks sinu üle siiralt õnnelikud.
  3. Nad lisavad sind topeltkohtingutele ja paaride nädalalõppudele. Kui varem olid sa välja jäetud paarikeste tegemistest, siis nüüd oled sa kaasatud.
  4. Nad tahavad teada igat detaili su uue peika kohta. Sinu sõpradena tahavd nad teada kõike, mida annab teada ja kuna sina oled armuuimas, siis sul pole sellest rääkimise vastu ka midagi.
  5. Kuna nad tunnevad sind, siis tõenäoliselt veavad kihla, kui kaua su uus suhe kestab. Inimesed, kes on pikalt olnud vallalised, on seda põhjusega. Tõenäoliselt suhtuvad nad sinu uude suhtesse umbusuga.
  6. Nad toeatavd sind alati. Ükskõik, kas suhtes või suhteta, siis tõelised sõbrad ei muutu ja on sulle toeks nii ehk naa.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles