Pluss-suuruses modell: saage aru, tselluliit pole rõve

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Edinburghis elav pluss-suuruses modell oma kurve näidata juba ei karda. Kui muidu töödeldakse piltidel inimesi peenemaks, siis pluss-suuruses modellid töötlevad oma pilte teisiti. Nüüd pani julge naine endast Instagrami töötlemata pildi ning internet tänab teda tema aususe eest.

22-aastane modell Sophie Turner on võtnud enda eesmärgiks näidata inimestele, et inimene on ka töötlemata ilus. Turner kirjutab oma töötlemata pildi all, et tal on olnud tselluliit alates 12-eluaastast ning see on normaalne. Ta rõhutab, et peame õppima seda aktsepteerima, kirjutab DailyMail.

Tema pilt kogus lühikese ajaga suurt tähelepanu. Mitmed jälgijad on tänanud modelli tema aususe eest ning kiitnud tema ilu.

 

I done a photoshoot yesterday And these are some behind the scenes pictures - I was angry when I seen this pic because Of my cellulite - It was on my mind but why should it ? I am more than #cellulite I am more than the #bellyrolls and the #backfat and #celluliteisnormal !! It’s natural for us ladies to have cellulite and we need to stop seeing it as disgusting or ugly. Yes we all want smooth skin but we also need to accept reality! I’ve had cellulite since I was about 12 which is normal. After living with something for a decade it’s all apart of being me! And I’m still learning to love it and not hate it- it’s a slow road to #selflove but it’s the best thing you can do for your confidence and mental health ❤️

A post shared by S O P H I E T U R N E R (@sophieeturner) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles