Viis teemat, millest esimesel kohtingul rääkida (1)

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Esimene kohting võib olla ebamugav ja kohemetu. Sellepärast on hea, kui sul on käepärast mõned teemad, mis aitavad võõristusest üle saada.

  1. Rääkige pigem reisimisest kui filmidest. Uuringud tõestavad, et nendest paaridest, kes rääkisid filmidest, tahtsid uuesti kokku saada ainult 9 protsenti, vahendab Time. Vastukaaluks 18 protsendile, kes vestlesid reisimisest.
  2. Ei loe ainult see, millest rääkida, vaid kuidas rääkida. Ära ürita domineerida, vahele rääkida ja olla väga resoluutne. Kuula ja näita üles siirast huvi.
  3. Jaga oma saladusi. Oma salajaste mõtete jagamine tekitab häid tundeid ja tugevdab teievahelist intiimsust.
  4. Räägi keerulistel ja vastuolisid tekitavatel teemadel. Uuringud näitavad, et inimesed, kes rääkisid ebakonventsionaalsetel teemadel, nautisid üksteise seltskonda rohkem.
  5. Küsi, kas talle maitseb ta jook? See küsimus pidavat erutama seksuaalseid tunge ehk juhul kui sul on soov õhtu lõpuks voodisse jõuda.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles