Kõik, mida sa võiks teada rinnahoidjatest

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Õige ja sobiva rinnahoidja leidmine on paras õudusunenägu – esialgu selga proovides võib see sobida, kuid hiljem selgub, et mitte. Samuti võib rinnahoidja valesti pestes täiesti ära rikkida. Nüüd on eksperdid avastanud mõned nipid, mida rinnahoidjate puhul silmas pidada.

Daily Mail on välja toonud mõned nõuanded, mida jälgida.

  • Pea nõu professionaalse müüjaga. Paljudes poodides võtavad müüjad sinu mõõdud ja tänu sellele on sulle palju lihtsam rinnahoidjaid leida. Pesupoe müüja osakab juba silma järgi öelda, millise tegumoega rinnahoidja sulle sobib.
  • Ära iialgi kanna vale numbrit. Paljud naised kannavad endalegi teadmata vale numbrit, kuna pole kunagi lasknud end mõõta. Vale numbri kandmine võib olla ääretult ebamugav. Fakt on see, et rinnahoidja korv võib muutuda isegi mõne kuuga. See oleneb kui palju sa trenni teed, istud või lamad. Kui sa tunned, et rinnahoidja soonib, siis on aeg seda vahetada.
  • Ära kunagi kanna ühte ja sama rinnahoidjat mitu päeva järjest. Kui sa kannad kogu aeg ühte ja sama rinnahoidjat, võib see selle täiesti ära rikkuda. Pärast pikka päeva jäta rinnahoidja n-ö «puhakama», sel juhul püsib ta kauem elastne.
  • Pese peale iga kolmandat kandmist. Sel juhul võid olla kindel, et su rinnahoidja ei ole liiga must ja higine. Ära pista oma rinnahoidjat pesumasinasse koos mustade sokkidega, vaid pese käsitsi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles