Seitse näidet sellest, kuidas ainult armastusest ei piisa

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Illusioonid ja lapsepõlve muinasjutud on meile õpetanud, et armastus päästab maailma ja kui sa juba kedagi armastad, siis küllap ka kõik muu laabub. Paraku on päriselu teistsugune.

Seitse elulist situatsiooni, mille järgi saad aru, et ainult armastusest jääb väheseks.

  1. Kui sind ei austata. Armastus ei ole pelgalt tunne, vaid ka tegu. Ükskõik kui palju kedagi ei armastataks, siis kui seda ei tehta hoolival ja respekteerival viisil, siis see pole seda väärt, kirjutab Bustle.
  2. Kui sinu partner mõjub sulle negatiivselt. Armastus tähendab, et see teine inimene mõjuba sulle hästi aga kui ta teeb oma valikute ja tegudega sulle haiget, oled vale inimese otsa sattunud.
  3. Kui ta pidevalt petab sind. Suhet annab veel päästa, kui see juhtub üks kord ja te räägite asjad selgeks aga kui ta teeb seda pidevalt ja süstemaatiliselt, siis see ei ole ok.
  4. Kui ta on vägivaldne. Siinkohal ei ole vahet, kas ta on vägivaldne vaimses mõttes ehk näiteks kontrollib ja küsitleb sind pidevalt või ta lööb sind. Igal võimalikul juhul ei ole see armastus.
  5. Kui sa pole tal ainuke. Muidugi on olemas avatuid suhteid, kus inimesed on kokku leppinud, et veedavad aega ka teistega, kuid kui seda kokkulepet ei ole, siis see on lugupidamatu.
  6. Kui te ei jaga sarnaseid eesmärke elus. Näiteks üks on suur laristaja ja teine väga kokkuhoidlik, siis mingi hetk teeb see suhte väga keeruliseks.
  7. Kui lihtsalt ajastus on vale. Võib juhtuda, et sa küll armastad kedagi, aga sa oled nii kimpus oma teiste elulise probleemidega, et sa ei suuda anda partnerile seda, mida ta väärib ja vajab.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles