Terviseteadlik printsess Diana vältis just neid roogasid

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: GERRY PENNY / AFP / Scanpix

20 aastat pärast oma surma on printsess Diana ikka veel mõjuvõimas. Kuna ta oli väga avameelne oma toitumishäiretest kõneldes, on tema toidulaud jätkuvalt huvipakkuv. Endine kuninglik kokk Darren McGrady on nüüd paljastanud, millised olid kuningliku perekonna toidukiiksud.

Diana oli toidu osas väga valiv, rääkis McGrady Mail Online’ile. Buliimiaga võideldes sai temast väga tervislik ja teadlik toituja, kes vältis süsivesikuid, samuti ei söönud ta liha, kuigi tegi väga erilisel puhul erandi. Selleks oli õhtusöök Clint Eastwoodiga, mil ta lubas tuua lauale grillitud lamba.

Kuninglik perekond üldiselt ei söö ka mereande – kuna neil on väga tihe reisikava, ei saa nad lubada haigestumist. Aga ka siin on üks erand – roog nimega «Kuninganna Victoria risoto», mis on valmistatud parmesani, Sitsiilia krevettide ja ürtidega on kõigi kuningapere liikmete lemmik.

Dianal oli ka oma lemmikmagustoit, mida ta endale aeg-ajalt lubas, selleks oli leiva ja võiga valmistatud Inglise puding. Enim meeldis talle aga hoopis nahata keedetud kana. Ka täidetud paprikad olid printsessi üks lemmikroogasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles