Kuus asja, mida pead teadma G-punktist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

G-punkti olemasolus on kahtlejaid, kuna sel pole kindlat struktuuri. Pigem on tegu närvide ja koe kobaraga, mis erutudes muutub tundlikumaks. Kõik naised seda ei tunne.

Mõned naised tunnevad G-punkti stimulatsioonist suurt naudingut, mõned aga mitte midagi. Seksuaalterapeut Laurie J. Watson jagab ajakirjas Psychology Today olulisi fakte sellest naiste müstilisest mõnuallikast.

Kus see on?

G-punkt asub tupe laes, kui naine lamab selili, siis kella 12 suunas. See on umbes 6-7 cm tupe sügavuses otse kusiti all. Kuna G-punkt asub sellise nurga all, on naisel seda oma sõrmedega väga raske leida. Seetõttu võib selle «töö» jätta oma partnerile.

Kas see on igal naisel?

Tegelikult küll. Oluline on aga arvestada, et selle seksuaalne tundlikus on juba naiseti väga erinev ning muutub veel igal naisel sõltuvalt erutuse ajastusest, kellaajast, menstruaaltsüklist ja elutsüklist.

Parim tehnika selle katsumiseks

Selleks, et näppudega G-punkti üles leida, tõmba kindlalt, kuid õrnalt ringleva liigutusega näppu tupes ülespoole, nagu püüaks punktikest seda enda poole tõmmata. Nii võid tunda umbes mündisuurust veidi kõvemat kohta.

Kuidas ma tean, et see on õige koht?

Partner võib öelda, et tema küll sõrmega mingit teistsugust kude ei tunne. Kui G-punkti otsida aeglaselt ja õrnalt, võib naine tunda õigele kohale lähenedes mõnutunnet, mis teda edasi juhatab. Samas võib ta ka tunda pissihäda, mis tähendab, et koht on õige, aga aeg on vale. Selleks, et G-punkti puudutamine oleks mõnus ja arutav, peab naine olema üldiselt rohkem erutunud, et selle puudutus mõjuks meeldivalt.

Kas vahekord stimuleerib G-punkti?

Jah. Mõnes asendis puutub peenis rohkem G-punkti vastu kui teistes asendites. Võite proovida kahte asendit. 1) Naine on selili, jalad kõhule kokku tõmmatud või üle mehe küünarnukkide, et vaagen oleks kergelt ülespoole keeratud. 2) Naine on mehe peal 45-kraadise nurga all. Mõlemad asendid suurendavad naise võimalust vaginaalseks orgasmiks.

Mis siis, kui naine ei tunne midagi?

Naine võib paluda mehel seda kohta eraldi stimuleerida, eriti siis, kui tunneb, et orgasm on lähedal.   Teiseks võib naine proovida omaette olles mõnd spetsiaalselt G-punkti stimuleerivat sekslelu, et pingevabalt oma keha avastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles