Õunakooki. Aga vanamoodi

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti vabaõhumuuseumi esinduspoes-kohvikus on 1930. aastate hõngu. Ka kohvimasin on seda tüüpi, mida tol kümnendil Euroopa kohvikutes kasutati.Laual on tollases stiilis küpsetatud õunakook.
Eesti vabaõhumuuseumi esinduspoes-kohvikus on 1930. aastate hõngu. Ka kohvimasin on seda tüüpi, mida tol kümnendil Euroopa kohvikutes kasutati.Laual on tollases stiilis küpsetatud õunakook. Foto: Liis Treimann

Tehke õunakooki, aga vahelduseks vanamoodi. Vanade kokaraamatute raudvarast ja kodude koltunud retseptivihikutest võite leida küpsetisi, mis täidavad köögi samade lõhnadega nagu lapsepõlves, kui vanaema ahjust tulikuuma õunakoogi võttis.

Tehke õunakooki, aga vahelduseks vanamoodi. Vanade kokaraamatute raudvarast ja kodude koltunud retseptivihikutest võite leida küpsetisi, mis täidavad köögi samade lõhnadega nagu lapsepõlves, kui vanaema ahjust tulikuuma õunakoogi võttis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles