Top 20: kõige tüütumad asjad, mida paarikesed teiste nähes teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Armastus on imetore. Vahel on aga teineteistest sisse võetud paarid niivõrd omas mullis, et ei märkagi, kui tüütuks nad teistele on muutunud.

Ranker uuris inimestelt, mismoodi paarikesed neile seltskonnas kõige enam närvidele käivad. Küsitluse järgi on tüütumad tegevused alljärgnevalt reastatud ülevalt alla.

  1. Teiste inimeste kaasamine oma tülidesse. Teiste juuresolekul tülitsemisest veelgi hullem on see, kui pealtvaatajaid sunnitakse pooli valima. Keegi ei taha teie tülisid pealt vaadata ega kohtunikku mängida.
  2. Pudikeeles rääkimine. Omavahel rääkige teineteisega kuidas tahate, kuid täiskasvanute seltskonnas võiks ninnunännutamist vältida.
  3. Ebaoluliste tähtpäevade tähistamine. Aastapäevi tähistatakse seetõttu, et need on erilised. Kui te tähistate oma kokkusaamist iga kuu, siis ei ole see enam eriline. Teisi see ei huvita.
  4. Pidevalt meelde tuletamine, kui #õnnelikud ja #tänulikud te olete, et olete teineteist leidnud. Muidugi on tore, et te oskate teineteist hinnata, aga seda ei pea pidevalt sotsiaalmeedia vahendusel väljendama.
  5. Eeldamine, et iga sõbralik suhtleja tahab kohe külge lüüa. See, et sinu partner peab sind jumalikuks kingituseks, ei tähenda, et kõik teised sama arvavad. Ära arva, et igaüks, kes sinuga veidigi suhelda soovib, üritab sind voodisse meelitada.
  6. Igal võimalikul hetkel oma kallima mainimine. Jah, su sõbrad juba teavad, et nagunii mõtled sa kogu aeg oma suurest armastusest. Aga ürita keskenduda, sina ja sinu suhe ei ole maailma naba.
  7. Teineteise toitmine avalikus kohas. Lihtsalt ärge tehke seda.
  8. Oma suhte ülistamine. Kas sa arvad tõesti, et petad oma sõbrad ära? Ei ole mõtet kirjeldada oma suhet  täiuslikuna, kui see ilmselgelt nii ei ole. Usu, see ei tee kedagi kadedaks, pigem ainult skeptiliseks.
  9. Suhete võrdlemine. Suhete üle arutamine kuulub elu juurde, aga seda tehes ei ole mõtet võrrelda enda suhet sõbra omaga. Inimesed on väga erinevad ja ükski probleem pole identne teise omaga.
  10. Teineteise Facebooki seina risustamine. Mõistlikud inimesed ei kirjuta avalikult teineteise sotsiaalmeedia kontole ka siis, kui nad on kaugsuhtes. Paraku tuleb seda aga rohkemgi ette paaride puhul, kes näevad teineteist kogu aeg. Ei, see ei ole romantiline.
  11. Vallaliste sõprade kosjasobitamine. See, et sina oled oma õnne leidnud teise inimese kõrval, ei tähenda, et kõik su sõbrad sama soovivad.
  12. Eeldus, et partner on samuti igale poole kutsutud. See, et sind on kuhugi kutsutud, ei tähenda automaatselt, et su partner võiks kaasa tulla. Küsi, ära eelda.
  13. Suures seltskonnas olles oma sisenaljade tegemine. Teised ei tea, millest te räägite. Ärge pange neid ebamugavasse olukorda.
  14. Hellitusnimede kasutamine. See on sama halb kui titekeele kasutamine.
  15. Enda paarina isoleerimine. Kuhu te jäänud olete? Miks te ei vasta kutsetele ja ei suhtle enam oma sõpradega? Olete veel elus?
  16. Teistega rääkides teineteise katsumine. Kuidas sa saad kellelegi silma vaadata, kui silitad samal ajal oma elukaaslase jalga? See näitab, et su mõte on selgelt kuskil mujal ja mitte vestlusel.
  17. Endast meievormis rääkimine. Te olete kaks eraldiseisvat inimest, kel on oma mõtted ja tunded. Ära räägi teise eest.
  18. Iga tühisema otsuse arutamine partneriga. See on kurb ja tõtt-öelda kahtlane, kui sulle ei ole mingitki otsustusõigust alles jäänud ainuüksi seepärast, et sul on nüüd partner.
  19. Avalik amelemine. Vahel on väike põsemusi tõesti armas, kuid enamasti on see teiste jaoks äärmiselt ebamugavusttekitav.
  20. Kallistades kõndimine. Kas te ümber ei kuku? Ei ole võimalik, et nii on mugav kõndida.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles