Postimehe nädalahoroskoop 23.-29. september

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Siit saad teada, mida uus nädal toob!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Jupiteri ja Uraani opositsioon annab võimaluse läbimurdvaks edasiminekuks, ent sellega kaasneb ka oht liialdustesse laskuda ja suures vabaduseihas lõhkuda suhteid, mis sulle tegelikult vajalikud on. Rutiini ja igasuguseid piiranguid talud eriti halvasti. Oled kärsitu, su reaktsioonid võivad olla impulsiivsed.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Töises vallas on pinget omajagu. Võivad toimuda mingid äkilised muudatused, mille üle sina otsustada ei saa. Kõrgemal positsioonil olevate tegelaste käitumine võib näida meelevaldne ja ebaloogiline. Samas võib sul avaneda võimalus ise midagi muuta või suisa uuele, kõrgemale ametikohale püüelda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sündmuste areng on peadpööritavalt kiire. Ootamatud huvitavad kohtumised ja uued tutvused võivad su plaanid segi lüüa. Võimalik on täiesti ebaromantilises kohas trehvata inimest, kus sul südame kiiremini põksuma paneb. Sõbrad võivad sind millegagi üllatada, või siis käitud sa ise nende ootustele vastupidiselt.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Karjääri vallas võivad järsku avaneda uksed, mida oled alati enese jaoks suletuks pidanud. Võimalused tekkivad nii ootamatult, et sul pole pikalt aega olukorra vaagimiseks. Oled valiku ees, kas riskida tundmatus kohas vette hüppamisega või jääda arglikult kaldale passima ning pärast käest lastut taga nutta.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Periood võib tuua kaasa ägedaid vaidlusi maailmavaatelistel teemadel. Sul on raske suhelda inimestega, kes on arglikud ja samas paindumatud, „omas mullis“ kinni. Püüdled uute teadmiste ja kogemuste poole, sind võib haarata reisikihk. Kui kuhugi sõidad, kujuneb see reis ilmselt ülimalt seikluslikuks.

Neitsi

23. august – 22. september

Sul võib tekkida originaalseid äriideid või siis ilmub silmapiirile inimesi, kes sind suurejoonelistes projektides osalema kutsuvad. Tuleb arvestada, et olukord on seotud suure riskiga – see, mis esmapilgul suurt kasu näib tõotavat, võib tegelikkuses kaotusi kaasa tuua. Sa ei hooma kohe tervikpilti.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Armuasjus võivad toimuda huvitavad pöörded. Ehk ilmub silmapiirile keegi, kes sul põlved nii nõrgaks võtab, et reaalsustaju kaotad ning temaga koos olemise nimel paljustki loobud. Ära tee otsuseid kiirustades, proovi ikka natukene mõelda ka! Ära hinda oma võimeid ja võimalusi üle.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Rutiini ei talu sa kohe üldse mitte. Üritad igapäevast tööd põnevamaks muuta, tahad end proovile panna ning teha asju, mis on sinu jaoks uudsed. Kui sulle tundub, et kolleegid ei tule sinu plaanidega kaasa, võib tekkida vastupandamatu soov töökohta vahetada. Üle pingutamist on vaja vältida, tervist peab hoidma.

Ambur

22. november – 21. detsember

Küllap sattud nüüd kokku nii mõnegi põneva, kõrgemal positsioonil oleva või lausa kuulsa inimesega. Koostöö võib viia lennukate maailma vallutamise plaanideni. Valitseb oht, et hindad oma võimalusi kõrgelt üle, jätad plaanide nõrgad kohad kahe silma vahele. Sportides ära liiga uljaks mine.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tegutsed aktiivselt mitmel rindel, kipud korraga ette võtma liiga palju. Tähelepanu nõuavad ühtaegu nii kodused kui töised asjad. Mingid ootamatud sündmused võivad su plaanid sassi ajada. Kõrged töised ambitsioonid võivad viia selleni, et pere jaoks jääb aega õige väheseks, mis tingib lähedaste meelepaha.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Elutempo on väga kiire, infotulv kipub sind enda alla matma. Sinuni jõuab uudiseid mitmelt rindelt, info võib olla vastuoluline. Pead vaeva nägema, et tähtsat ebaolulisest eristada. Et võtad korraga palju ette, oled pidevas ajahädas. Sellest hoolimata tuleb liikluses kindlasti kiirustamist vältida.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Raha- ja äriasjad on teema number üks. Sind kannustab ehk soov teha ulatuslikke ja julgeid muudatusi, oma tegevusvälja laiendada ja sissetulekut hüppeliselt kasvatada. Sulle tundub, et näed selleks erakordset võimalust, ent kindlasti tuleb märgata ka ohte. Kõik ei pruugi olla üldse nii, nagu esmapilgul näib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles