Üheksa viisi, kuidas rikkuda ära oma suhe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Isegi, kui suhe võib hetkel tunduda ideaalne, on teatud ohud, mis võivad märkamatult probleeme tekitada. Siin on mõned käitumismustrid ja harjumused, mis võivad suhtele saatuslikuks saada.

  1. Sa arvad teadvat, kuidas su partner mõtleb. Oletuste tegemine ja teise käikude ette aimamine ei tule suhtele kasuks, kirjutab Hello Giggles. Tegelikult, ükskõik kui kaua sa inimest tunned, ei tea sa kunagi täpselt, mida ta mõtleb ja tunneb.
  2. Ära kurda oma suhteprobleeme sõpradele ja perele. Vahel võib seda küll juhtuda, kuid üldiselt ära oma suhtenüansse liiga avameelselt aruta, sest sa ju ei taha, et see ringiga su kallima kõrvu jõuaks.
  3. Sa ei aktsepteeri kriitikat. Kui su partner kommenteerib või kritiseerib sind, siis tõenäoliselt teeb ta seda heast tahtest, mitte selleks, et sulle haiget teha.
  4. Te ei räägi seksist. Ainuke töötav viis seksielu kas elavdada või parandada on rääkimine.
  5. Sa ei näita oma negatiivseid tundeid välja. Vahel on hea hoida tundeid endale, kuid kui miski ajab sind ikka väga vihaseks, siis pole tervislik seda endas hoida ja partneri eest varajata. Äkki temaga sellest rääkimine aitab!
  6. Hoiad pidevalt tal silma peal. See tähendab, et sa ei usalda teda ja teil on juba probleem. Sa pead õppima inimest usaldama ja andma talle ka vabadust.
  7. Sa ei anna talle piisavalt ruumi. Teadlased ütlevad, et teisele ruumi andmine on suhtes isegi olulisem kui toimiv seks.
  8. Õel tülitsemine. Tülisid tuleb ikka ette, kuid pea meeles, et sa ikkagi respekteeid ja armastad seda inimest ning alatud võtted, näiteks manipuleerimine, võivad kurjalt kätte maksta.
  9. Sa elad minevikus. Kui minevikus on juhtunud halbu asju, mis mõjutasid teie suhet, siis sa pead neist lahti laskma. Pidevalt minevikus surkimine ei lase sul edasi liikuda ja võib suhte isegi hävitada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles