Viis lihtsat viisi, kuidas hoida head abielu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leo Lintang / PantherMedia / Scanpix

Kõik päevad pole vennad. Nii ka abielus. Õnneks on mõned väikesed asjad igapäevas, mis aitavad teil tugevat suhet hoida.

Leidke viise, kuidas üksteise stressi maandada

Rahaprobleemid, rasked ajad tööl või perega. Kõik see tekitab stressi. Tee oma partnerile kohvi, kuula teda, vii ta kinno või hoopis miskit muud, mis tema mõtteid mujale aitaks saada ning elu kergemaks teeks.

Leidke aega ühiste traditsioonide jaoks

Kõigil paaridel on mingi ühine tegevus, mis neil suhte käigus välja on kujunenud. Leia selleks aega ka kiiretel aegadel.

Ole viisakas

Ütle aitäh ja palun. See on väike asi, kuid näitab, et hindate üksteist. Lisaks on oluline oskus vabandada. Kas pigem võitled enda õiguse eest või lahendate probleemi enne uinumist? Ole valmis tunnistama oma süüd.

Aidake üksteist

Olgu selleks söögitegu, koristamine või eesmärkide saavutamine. Toetage üksteist nii väikestes kui suurtes ettevõtmistes.

Unistage ja planeerige koos

Argipäevaga toimetulek on elu paratamatu osa, kuid vaade tulevikku muudab teid lähedasemaks ning loob suurema pildi. Mis on teie järgmine reis või suurem ost? Milliseid lemmikloomi võiks teil olla või kus veedate enda aastavahetuse?

Allikas: HuffingtonPost

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles