Video ja galerii: Keilli Sükijaineni ja Tallinn Dollsi ühistöös valminud glämm kollektsioon!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Dolls ja TV3 reporter Keili Sükijainen üllatasid grandioossel TV3 sügispeol vägeva ühiskollektsiooniga.

«Keili oli suurepärane inspiratsiooniallikas ja ehe näide säravast karjäärinaisest,» kiidab Tallinn Dolls eestvedaja Mari Martin. «Tugev isiksus, kõrged ambitsioonid ning loomingulisus on see, mis iseloomustavad ägedaid naisi. Trendikas karjäärinaine ei ole vaid raamistatud hallidesse kontoriklietidesse.»

«Teletöö on see, mis vajab palju liikumist, palju sotsiaalset suhtlemist ja kiiret reageerimist. Sa ei tea kunagi kuhu õhtu võib viia,» selgitab Keili ise. Kollektsiooni loomine oli talle uhiuus ja eriliselt põnev väljakutse ning need on just need riided, mis lisavad talle enesekindlust ning mida ta näeb ennast kandmas. Teda inspireerisid Tallinna tänavad, algav uus hooaeg ja sügise hõng.

Kollektsioon tutvustabki just sümbioosi glämmist, sportlikust ja elegantsist – midagi moodsale naisele. See on just see, mis on täna moes suurlinna tänavatel.

Vaata videot!

TALLINN DOLLS TV by Keili from Tallinn Dolls on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles