Kuus naist läksid pulma samas kleidis - ei, nad ei olnud pruutneitsid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paljud naised pööravad pulma minnes oma välimusele veidi rohkem tähelepanu ja nii mõnigi ostab selleks uue kleidi. Kui suur on tõenäosus, et koguni kuus ühele peole sattuvat naist ostavad täpselt sama kleidi?

Just nii juhtus hiljuti Austraalias, kus kuus naist avastasid sõbranna pulmapeole minnes, et nad ei olegi oma uues kleidis eriti originaalsed. Kõik nad olid valinud omale pulma minekuks Forever New tumesinise- ja valgekirju kleidi, mis maksab 160 dollarit, kirjutab Daily Mail.

Olukord oli naiste jaoks niivõrd naljakas, et nad tegid endast pilti ja üks neist postitas foto Forever New Facbooki lehele. Mõistagi äratas see sotsiaalmeedias palju tähelepanu, sest kui tavaliselt on naistel pulmas ühesugused kleidid, on nad pruutneitsid.

«Me ei ole pruutneitsid, vaid kõigest külalised,» kirjutas Debbie foto juurde ja avaldas naljaga lootust, et nad võiks olukorrast kasu saada. «Ma arvan, et me väärime kinkekaarti kogu selle reklaami eest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles