Kas sinu sõbranna mõjub sulle halvasti?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Mõned sõbrannad on need, kes aitavad sind nii heas kui halvas. Mõned sõbrannad hoopis panevad sind end halvasti tundma. Kuidas saada aru, et sinu sõbranna mõjub sulle mürgiselt?

Sa tunned end peale temaga kohtumist kurnatult

Kui tavaliselt saadakse sõbrannadega kokku selleks, et väsitavast argipäevast mõtteid eemale saada, siis temaga on vastupidi. Peale kohtumist oled väsinum ja kehvemas tujus kui enne. On raske aru saada, kas põhjus peitub tema halvas enegias või suhtumises, aga värskemana sa tema juurest kunagi ei naase.

Ta paneb sind ennast halvasti tundma

Ta on sinu suhtes pidevalt negatiivselt meelestatud. See paneb ka sind ennast oma valikute osas halvasti tundma. Ehk ei ütlegi ta sinu kohta otseselt midagi halba, aga tunned end peale temaga kohtumist kasutatult. Justkui kasutaks ta sind enda emotsioonide väljaelamiseks.

Nad ootavad sinult palju, ise midagi tagasi andmata

Kas ta eeldab, et kui tal sind vaja, pead jätma kõik sinnapaika? Samas ilmselt pole ta ise valmis kordagi sinu pärast oma plaane muutma. Selline sõprus-suhe imeb sind energiast tühjaks ning kasutab ka sinu heatahtlikkust kurjasti ära.

Allikas: DailyMail
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles