Aitame välja! Kas selle mehega on mõtet teisele kohtingule minna?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Kuidas saada aru, kelle peale on mõtet oma aega uuesti raisata ja kelle peale mitte? Õnneks on väikesed märgid, mis näitavad, et ta on sinu aega väärt.

Sa tunned, et saad temaga olla sina ise. Kui uue inimesega kohtingul olles tunned end vabalt, on see suurepärane. Mitte paljud ei suuda pakkuda sulle sellist mugavust esimesest hetkest. Sellisel mehel potentsiaali on!

Teie vahel on keemia. Just see mõnus seksuaalne keemia, mis lausa tõmbab üksteise poole. Kus sädemeid, seal tõenäoliselt ka tuld. Mine uuele kohtingule, et näha, kas teie vahel lööb säde lõkkele.

Teie vahel on emotsionaalne side. Mis meest tegelikult elus huvitab? Millised on teie väärtused? Pole paremat tunnet, mil mõistad, et need on teil sarnased. Temaga on, millest rääkida. Te mõistate üksteist. Go for it!

Sa tunned, et sind austatakse. Austus on väga oluline, kui räägitakse inimsuhetest. Austus on aluseks mõistvale suhtlemisele ja tervislikule suhtele. Kui tunned, et ta austab sind ja sinu vaateid, on see juba pool võitu.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles