Lugeja kirjutab: koristamistööd olgu võimalikult automaatsed

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Samsungi koristamisteemalise lugejamängu raames kirjutab meile lugeja Margot.

«Meie pere koosneb minust ja hetkel kahest pojast (5 ja 13), jõuludeks on tulemas veel kolmas poeg. Selle koosluse juures on valdav osa majapidamistöödest minu õlul ja kuna teen ka tööd, siis olen püüdnud kodused tööd võimalikult automaatseks ja ajaliselt vähenõudlikuks muuta. Robot-tolmuimeja ongi üks väheseid abimehi, mida siiani veel soetanud pole, aga mis kodu korrashoidu oluliselt parandaks.

Nõud peseb nõudepesumasin ja pesud pesumasin – lapsed viivad oma nõud nõudepesumasina peale ja pesud vannituppa, mina sätin sisse ja panen pesema, kui masinatäis kokku kogutud. Suve keskel soetasin robotniiduki, mis aia eest hoolitsemise märgatavalt lihtsamaks on teinud. Talle panime nimeks nunnu :)

Väiksem laps hoolitseb selle eest, et tema mänguasjad saaks mänguasjakasti ja suurem selle eest, et tema koolilaud ja selle ümbrus korras oleks, vahel palun tal ka põrandad tolmuimejaga üle käia, kui endal muu kõrvalt aega napib. Igapäevaselt koristada ei jõua, korra nädalas või kahe nädala tagant võtan maja ette, koristan tasapinnad, põrandad jm. Eks lastega seda tolmu ja segadust ikka tekib, aga pigem eelistan aega kulutada lastele ja lastega kui paaniliselt iga päev tolmutades.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles