VANA KULD: Need on 3 kõige seksikamat sodiaagimärki

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Sõbranna tähistab sel nädalal sünnipäeva - Postimehe naisteportaal saab nimelt kümneaastaseks! Sel puhul vaatame arhiividesse ja taasavaldame lood, mis on meie lugejatele enim peale läinud. See lugu ilmus esimest korda 17. septembril 2017.

Kuigi paljud ei taha seda kõva häälega tunnistada, loevad nad ikka vahel horoskoope, sest teatud omadused on sodiaagimärkidele kindlalt iseloomulikud. Nii on ka seksuaalsusega ja mõni märk on seksikam kui kõik teised.

Ranker uuris küsitluse abil välja, milliseid sodiaagimärke peetakse vaieldamatult kõige seksikamaks. Tulemused on teie ees.

1. Skorpion (24. oktoober - 22. november)

Skorpion on kogu sodiaagi kõige seksikam tegelane. Kui sa oled kunagi Skorpioniga lähemalt suhelnud, siis tead, et ta on vastupandamatult atraktiivne. Isegi inetu moega Skorpion saab oma tahtmise ja paneb teised oma soovi järgi tantsima. Sa tunned temaga rääkides, et millegipärast ta mõjub sulle. Järgmine hetk oled juba taga voodis. Kui hakkad lähemalt mõtlema, mis see on, mida sa temas näed, siis jääd hätta, sest ei oska seda kirjeldada. Skorpioni müstiline külgetõmme mõjub kõigile erutavalt. Kõige selle juures peetakse Skorpioni tähemärgi esindajaid ka usaldusväärseteks, kangelaslikeks ja väga vastupidavateks inimesteks. Kui tahad, et ta sind märkaks, siis kanna musta ja püüa olla võimalikult huvitav. Neile meeldivad sünged ja salapärased inimesed.

2. Lõvi (23. juuli - 23. august)

Seksikuse poolest teisel kohal on Lõvi. Seda ei maksa siiski Lõvile öelda, sest ta läheb närvi, kui saab teada, et ei tulnud esimesele kohale. Lõvi on põhimõttekindel, lõbus ja sooja südamega. Ta teab kõiki lahedaid kohti ja inimesi. Sa ei saa sinna midagi parata, et tema soojus ja sarmikus sind ligi tõmbavad. Lõvi juures tunned end maailma kõige tähtsama inimesena ja paljude inimeste jaoks on selline tähelepanu väga erutav. Pealegi oskab ta kõike paremini kui ükski teine inimene ja see kehtib igas valdkonnas… Paraku võib Lõvi vahel olla veidi despootlik ja kuna tal on kõrged nõudmised, siis igaüks tema kõrvale ei sobi. Kui tahad Lõvi südant võita, siis meelita ja hellita teda. Talle meeldivad inimesed, kes kannavad palju ehteid ja räägivad valju häälega.

3. Vähk (22. juuni - 22. juuli)

Kolmandal kohal on seksikuse poolest Vähk, keda on väga raske kätte saada. Suuremal osal Vähkidest on hea huumorimeel ja nad on väga sügava sisemaailmaga. Vähk võlub sind oma kuu-kujulise näo ja oivalise kartulisalatiga. Kuna Vähid on sodiaagi ühed romantilisemad märgid, mäletavad nad hästi kõiki suhte tähtpäevi, isegi kui mõni neist on sinu jaoks tähtsusetu. Vähi juures võib vaid olla raske taluda tema suuri meeleolumuutusi ja klammerdumist, aga kui see sind ei häiri, on sul pühendunud kodukokk ja majahoidja, kes on elu lõpuni sinuga. Oluline on mainida ka seda, et Vähk ihaldab palju seksi ja see soov ajaga ei kustu. Kui tahad Vähile meele järele olla, siis maini, kui palju sa oma emast lugu pead ja milliseid annetusi sa teed. Ole isetu ja näita, et sul on tunded. See meeldib talle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles