Ulakad ideed: mida teha viie minutiga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mis küsimus see on? Täida need ulakustega!

Tõsi, viis minutit pole piisav aeg romantiliseks õhtusöögiks, põhjalikuks eelmänguks ja sensuaalseks armusessiooniks, kuid see on piisav aeg mitmeteks vallatuteks tegevusteks. Tegelikult pole oluline, kui palju meil aega on, vaid kuidas me selle täidame. Viie minuti kähkukas vs tuimal pilgul sotsiaalmeedias hulpimine – kumma valid sina?

Viis viisi viie minuti täitmiseks Ulaka Kaunitari viisil:

1. «Pese mu selga!»

Seljapesu, mis ulakuste skaalal väga kõrgele ei küündi, võiks asendada hoopis intiimsemate piirkondade pesuga.

2. Seksikas sms

Viis minutit on täiesti piisav aeg, et saata oma kallimale seksikas sõnum a´la «Õhtusöök ootab sind magamistoas minu alasti kehal kell 19.00, sinu poolt on vahuvein!» Muidugi võid saata kallimale endast ka telefoniga tehtud aktifoto, aga kuulsuste kogemustest lähtudes ei pruugi see kõige parem mõte olla.

3. Võidujooks

Tähelepanu, valmis olla, start – võidujooks orgasmini alaku! Võidab see, kellel õnnestub end kiiremini seitsmendasse taevasse viia (džentelmenid kingivad õrnemale sugupoolele 10 sekundit edumaad ja veenduvad poolel teel, et naine pole liiga kaugele maha jäänud).

4. Mänguaeg

Viis minutit on täiesti piisav selleks, et lemmikmänguasjad õnnelikke hetki jõuaks pakkuda. Vaakumefektiga kliitoristimulaatorid viivad naised reeglina tippu juba vähem kui 60 sekundiga, seega alles jääb veel 4 minutit, mille jooksul naine saab oma mehele pakkuda sensuaalset lingam massaaži.

5. Kähkukas

Kuigi kähkuka tegemiseks reeglid puuduvad, siis ajapiirangu tõttu on meil mõned soovitused: riietumisele aega ei maksa raisata, eemaldada vaid hädavajalikud esemed (või kanda alt avatud pesu) ja seejärel otsida esimene pind, millele saab pikali heita või mille najale toetuda. Mõeldud, tehtud!

Vabandused teemal, et mul pole aega, on alates tänasest ametlikult kehtetud!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles