Kuus trendi New Yorgi moenädalalt, mida saad kanda juba praegu

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja lõppes New Yorgi moenädal, kus sai pilgu heita järgmise aasta kevadsuvisele moele. Tegelikult on mõni seal nähtud trendid juba praegugi kättesaadav.

Mahukad jakid. Moodi tungivad suured ja avarad jakid, mis oleks võetud justkui meeste kapist. Kanna suurt sametist või ruudulist pintsakut teksapükste või kontrastselt naiseliku kleidiga. Fotol moeblogija Aimee Song.

Valged saapad. Erinevas pikkuses valgeid saapaid sai näha nii moelaval kui tänavatel, sest trenditundlikud moe-show’de külastajad juba teadsid, mida jalga panna. Foto Balenciaga kollektsioonist.

Kõik punane. Punane on sügishooaja kõige kuumem värv ja seda tõestas ka seekordne moenädal. Alates punastest pükskostüümidest ja voogavatest kleitides kuni tulipunaste poolsaabasteni välja domineerisid punasesse uppunud rõivakomplektid nii tänavastiilis kui lavalaudadel. Fotol moeblogija Samantha Angelo.

Omapärased väikesed käekotid. Sel sügisel on moes väikesed pealtavatavad kotid. Moeetendustest oli näha, et see trend jätkub ning kotid võtavad veelgi huvitavama kuju. Peamiselt hakkasid silma põnevat värvi ringid ja kolmnurgad. Fotol kott Christian Siriano kollektsioonist.

Stiilsed dressikad. Vanakooli bändisärgid on asendunud suurte kirjade või pildiga pusadega, mis annavad sügisel sooja ja on ülimugavad. Fotol Irene Kim Marc Jacobsi lava taga.

Kõik pastelne. Punase kõrval kanti moenädalal rohkelt ka pastelset helesinist, roosat ja kollast, mida varem pole sügisel väga hinnatud. Fotol Victoria Beckham.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles