Lõpuks ometi! Õpetus, mida teha, kui tüüp su sõnumitele ei vastata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Kellele poleks tuttav olukord, mil ootad pikisilmi kellegi sõnumit, mida lihtsalt ei tule. Ootusärevusest värisevate kätega kontrollid telefoni iga minuti tagant, aga ei midagi. Mida sellises olukorras oleks tark teha?

1. Lõpeta sõnumite saatmine!

Aitab! Ära saada muretuid sõnumeid küsides, kuidas tal läheb. Ära saada murelikke sõnumeid uurides, kas temaga on kõik korras. Lihtsat ei! Kui ta ei ole sulle vastanud, lõpeta ka ise temale kirjutamine. Päästa enda väärikust nii palju kui võimalik.

2. Kustuta teie sõnumite ajalugu

Kui ootad temalt vastust, siis ilmselt olete juba varasemalt mõned sõnumid vahetanud. Kustuta need ära! Pole mingit mõtet istuda ja neid pidevalt üle lugeda.

3. Kustuta tema number

See punkt nüüd vajab sinu ausust. Kui sees sa omadega oled? Kui tutvus on alles alguses ning sind ignoreeritakse, ei jõua sa ehk väga kurvastadagi. Samas, kui oled suutnud tüüpi ülepeakaela ära armuda, siis vastamata jäänud sõnumid teevad eriti koledasti haiget. Jah, kui sa pole vastust saanud tund aega, ei maksa sündmustest ette rutata. Kuid kui ootad tema vastust juba päevi, siis on targem see number oma telefonist kustutada. Olgem ausad, sõnumite kustutamisest jääb sel juhul väheks!

4. Ära kaota pead

Lihtne öelda, mis? Tegelikult on naised hästi treenitud mängima jääkuningannat. «Mis mees? Ah, ma ei pannud tähelegi, et sa mulle nädal aega pole vastanud.» Kasuta seda oskust, et mitte enda üle kontrolli kaotada. Sel juhul teed enda margi meeleheitlike sõnumitega hoopis täis.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles