Evelyn Mikomägi: ainult meist endast sõltub, kui lill meie elu on

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksmissist ettevõtja Evelyn Mikomägi
Eksmissist ettevõtja Evelyn Mikomägi Foto: XL-studios

Ettevõtja Evelyn Mikomägi (31) jagas ajakirja Mood mainumbris mõtteid ilust ja õnnest, mis on tema sõnul kõigile kättesaadavad.
 

Kui Mikomäelt küsida, kui sageli ta end välja minnes lille lööb, heidab naine hoopis valgust oma elufilosoofiale: «Püüan elada oma elu igasugustel puhkudel lillena, sest ainult meist endast sõltub, kui lill meie elu on.»

Niisamuti võivad kõik püüda ilu, mis on tema arvates kui õnn – igaühele kättesaadav. «Vaja vaid silmad avada, ilu meie ümber ja meis endis üles leida, seda hoida ja nautida.»

«Igas naises on midagi ilusat,» on Mikomägi seetõttu ka veendunud. «Olen alati imetlenud säravate silmadega iseseisvaid, julgeid ja ambitsioonikaid naisi, kel jagub austust ja armastust nii iseenda kui ka teiste vastu,» kirjeldas naine ning lisas, et ilu-iidoleid tal samas ei ole, sest eelistab enda eesmärkide suunas liikuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles