Eesti Muusikaauhinnad 2020
Sisuturundus

Itaaliapärane ahjuvorm pasta ja köögiviljadega

FOTO: Bonduelle

Itaalia köök (vähemalt see, mida tunneb enamik) on üsna lihtne. Itaallased eelistavad lihtsat, liialdusteta toitu. See retsept on kohandatud meie maitsetega ja tulemus on suurepärane. Proovi ise!

4 portsjonit
Valmistamisaeg: 45 min

1 pakk köögiviljasegu Bonduelle Vapeur "Italian Mix"

250 g täisteramakarone

100 g hästisulavat juustu

100 g peenestatud kuivikuid

1 klaas piima

3 spl jahu

40 g võid

1 loorberileht

sool, pipar

FOTO: Bonduelle

Kuumuta ahi 140 kraadini.

Sulata puhtas praepannis või, lisa jahu, prae, segades vispliga. Lisa soe piim, kuumuta keemiseni, pidevalt segades vispliga. Lisa loorberileht, maitse järgi soola ja värskelt jahvatatud pipart.

FOTO: Bonduelle

Riivi juust peenelt ja sega kuivikutega.

FOTO: Bonduelle

Keeda makaronid „al dente“ seisundini, vala vesi välja. Lisa ülessulatatud köögiviljad, sega. Täida saadud seguga ahjuvorm. Peale vala jahukastet ja raputa kuivikuid juustuga. Küpseta ahjus 30 minutit.

FOTO: Bonduelle

FOTO: Bonduelle

Serveeri kohe.

FOTO: Bonduelle

Tagasi üles