Pildid: USA esimene meesteajakiri näitas naisi üksteisele laksu andmas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Franck Camhi / PantherMedia / Scanpix

Juba 1903. aastal said USA mehed nautida esimest neile mõeldud ajakirja. Ajakirjas poseerisid naised, kes üksteisele laksu andsid ning voodis teki all magasid.

Kuidas erutati vanasti mehi? Ajakirjas demonstreerisid naised oma korsette, jõid alkoholi ja suitsetasid aluspesus. Nii sündis USA esimene meesteajakiri Vanity Fair, kirjutab DailyMail.

Toona oli pesus poseerimine tohutu julgustükk, kuna pikad maani kleidid ja seelikud jätsid naiste jalad meestele müsteeriumiks. Seega olid taolised pildid oma ajast kõvasti ees. Juba toona kaasas ajakiri oma aja kuulsaid inimesi, näiteks kuulsa näitleja Lona Barrisoni.

Kui Prantsusmaal avaldati esimene meestele mõedud ajakiri juba 1900. aastal, siis USAsse jõudis see kolm aastat hiljem. Vaatamata kurikuulsusele läks Vanity Fair´i kirjastaja aasta hiljem pankrotti ning ajakirja trükk lõpetati.

Vaata pilte siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles