Postimehe nädalahoroskoop 16.-22. september

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Mida lubavad tähed?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Veenuse ja Uraani trigoon suurendab vajadust vabaduse ja sõltumatuse järele. Pidutsemine, uute hobide avastamine ja vastassooga suhtlemine pakub pinget ja võib kaasa tuua üllatusi ja omapäraseid avastusi. Flirtimine on puhas rõõm, ent end kellegagi tugevalt siduma sa praegu küll kiirusta.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tähelepanu on ilmselt suunatud kodu- ja pereasjadele. Lastega on küllaltki raske hakkama saada, nende soove ja motiive mõista. Ühise keele leidmine ei taha kuidagi õnnestuda. Võid innustunult kodu ümber kujundada, proovida uudseid ja üllatavaid kunstilisi lahendusi, mis mõjuvad värskendavalt.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Suhtlemist on palju, ootamatud kohtumised võivad mõne päeva plaanid positiivses mõttes pea peale keerata. Võid leida uusi sõpru ja mõttekaaslasi, kelle idee sind inspireerivad, võimalik on ka armumine. Keerukam on suhtlus vanema põlvkonnaga, kelle arvates võib sinu elustiil mingis mõttes vastuvõetamatu olla.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Äriasjade ajamiseks soodus aeg. Sul võib ootamatult tekkida vahvaid ideid, mille ellu rakendamine su rahakotti omajagu paksendab. Suurepärane suhtlusoskus ja originaalne lähenemine aitab leida huvitavaid koostööpartnereid või kliente. Infot kogudes arvesta, et osa sinuni jõudvast teabest ei vasta tõele.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Peaksid hoiduma rahalistest paigutustest ja oluliste tehingute tegemisest. Valearvestuste ja vigade tegemise oht on suur, võimalik on seegi, et keegi konkurentidest sind osavalt valele teele suunab. Parem võta rohkem vaba aega, võimalusel mine reisima. Kui seda praegu teha ei saa, siis omanda uusi teadmisi-oskusi.

Neitsi

23. august – 22. september

Sinu jaoks on nädal olulise tähtsusega, sest kolmapäeva hommikul toimub Kuu loomine sinu märgis. Jälgi, et selleks ajaks oleksid valmis jõudnud kõigi pooleli olevate või tähtaja ületanud töödega. Siis on sul võimalik julgelt edasi liikuda, suuri plaane teha, mõnes valdkonnas justkui uut elu alustada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Ajajärk võib tuua õige põnevaid arenguid armusuhete vallas. Kui oled üksik, siis mine kindlasti seltskonda – võid tutvuda omapärase ja võluva vastassoost tegelasega. Sõpradega suhtleminegi annab elule särtsu ja värvi. Tööl jälgi, et sa end üle ei pingutaks ja liiga palju ei muretseks – tervise hoidmine on tähtis!

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Töises vallas oled ilmselt aktiivne, lööd laineid originaalseid lahendusi välja pakkudes. Isiklikust veetlusest ning oskusest ladusalt ja viisakalt suhelda on töises asjaajamises palju abi. Pole välistatud, et kellegagi kolleegidest või koostööpartnereist ootamatul hetkel intiimsem suhtlus tekib.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sinu karjäärialaseid unistused võivad olla suured, ent on oht, et need ei ole reaalselt teostatavad. Fantaasialend on kõrge, nii lood visioone tegelike võimalustega piisavalt arvestamata. Planeerimiseks on aeg iseenesest hea, ent see, millist plaani saab teoks teha, selgub alles hiljem.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Asjaajamine ei suju kõige paremini, teistsuguse mõttemaailmaga inimesi on üsna raske mõista. Pole välistatud, et keegi sind meelega segadusse ajada püüab ning valeinfot esitab. Reisile minnes või liikluses ole eriti hoolikas. Kipud olema pisut hajameelne, võid midagi sassi ajada või ära unustada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ei tasu äriasjus liiga julge ja aktiivne olla. On küllaltki tõenäoline, et sul napib tähtsate otsuste tegemiseks vajalikku infot, riski peale minnes võid kanda rahalist kahju. See-eest on ajajärk eriliselt soodne vastassooga suhtlemiseks, tutvuste algatamiseks ning uue armusuhte arendamiseks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et elad omas mullis ning ümberringi toimuv justkui ei puudutakski sind. Fantaasialend on kõrge ja loominguline potentsiaal suur, ent argised asjaajamised jäävad soiku. Vajad romantikat, unistad ideaalsest partnerist. Hea uudis on see, et võidki endale leida kaaslase, kes on samal lainel.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles