Mari-Liis Aasmäe: suhet peab alustama mees!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Aasmäe kütab lihavõttepeol Bravo kuumaks.
Mari-Liis Aasmäe kütab lihavõttepeol Bravo kuumaks. Foto: Erakogu

«Tänapäeval on naised suhte alustamisel aktiivsem pool, kuid mina pooldan seda, et mees teeb esimese sammu,» ütles tüdrukutebändiga Dynamint tuntuks saanud ning nüüd sooloartistina esinev Mari-Liis Aasmäe (22) Kroonikale. Talle endale meeste järel joosta ei meeldi.

«Mulle tundub, et Tallinna naised on poole aktiivsemad kui Tartu omad. Ma ei tea, kas pealinnas on konkurents suurem või on asi hoopis meeste liigses passiivsuses. Tegelikult ei saa üldistada, eks kõik sõltub konkreetsetest inimestest. Kui klapp on olemas, siis tuleb kõik iseenesest ja polegi nii, et üks pool peab meeleheitlikult pingutama,» selgitas ta.

Mari-Liisile, kes on praegu värskes suhtes oma lapsepõlvetuttavaga, meeldib, kui mees on heasüdamlik, ambitsioonikas, teeb sporti ning on sama aktiivne kui temagi. «Ta ei tohiks risti ette lüüa, kui tekib mõte peole või teatrisse minna,» lisas noor naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles