Ainult meestele: viis komplimenti, mida iga naine oma kallimalt kuulda tahab (2)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scnapix

Naistele pole lihtne meele järele olla. Siiski on mõned laused, mis iga naise särama panevad ja neid sinusse rohkem armuma panevad.

«Sa meeldid mu sõpradele»

Sõprade heakskiit on ehk mõnes olukorras olulisemgi kui mehe enda. Kui naine kuuleb, et ta meeldib su sõpradele, tähendab see tema jaoks paju enamat- ta on sinu ellu vastu võetud.

«Mulle meeldib, et ma saan sinuga olla mina ise»

Kui sulle keegi meeldib, tahad, et ta tunneks end sinuga mugavalt. Naisele tähendab palju, kui mees tunnistab, et just temaga on ta mugav ja turvaline olla.

«Mulle meeldib, et ...(siia lisa tema kohta personaalne, positiivne, unikaalne iseloomuomadus)»

Naistele meeldivad mehed, kes on oma naise osas tähelepanelikud. Veelgi enam, armastavad naise imelikke veidrusi. Olgu selleks siis imelik naer, mõni harjumus või kiiks. Kui ütled, et see sulle armas on, tõstab see nii naise enesekindlust, aga ka näitab, et märkad talle iseloomulikke veidruseid.

«Sa oled andekas»

Lihtne on hinnata naist tema välimuse või sotsiaalse staatuse järgi, kuid kui oskad hinnata tema andeid, on see talle märk palju sügavamast mõistmisest ja imetlusest. Suhtes on oluline hinnata üksteise pingutusi ja oskusi.

«Sa oled nii ilus»

Jah, on oluline, et naine teaks, et hindad ka temas muud peale välimuse, kuid oluline on ka teadmine, et ta on sinu jaoks füüsiliselt atraktiivne. See on kahtlemata oluline osa ka naise enesekindlusest. Lisaks aitab see teadmine hoida ka kirge.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles