Mida see tähendab, kui oled sündinud täiskuu ajal?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Sorge / Scanpix

Astroloogia võtab arvesse kuu seisu, et kirjeldada inimese elu ja iseloomu. Oled sündinud täiskuu ajal? Loe, mida see sinu ellu toonud on.

Täiskuu mõjutab su emotsioone

Täiskuu ilmub, kui kuu on täpselt päikese vastas. Kui päike sümboliseerib loogilist mõtlemist, siis kuu sümboliseerib südant. Kui oled sündinud täiskuu ajal, koged ilmselt elus palju olukordi, kus süda tirib sind ühes suunas, loogiline mõtlemine hoopis teises. Täiskuu ajal sündinud inimesed on impulsiivsemad ning tihti juhitud kirest.

Täiskuu mõjutab su suhteid

Oled ettearvamatu ning see on osa sinu põnevast esmamuljest ja šarmist. Sinu seiklushimu püüab ka teiste seas tähelepanu. Inimestele meeldib sinu eluga kaasas käia, kuna sa tegelikult ka naudid elu kõrg- ja madalpunkte. Küll aga on sinule ehk keeruline toetuda, kuna oled juhitud oma emotsioonidest ja spontaansetest ideedest. Tänu sinu vabale loomusele võib tunduda, et teised tahavad sind kontrollida või piirata. 

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles