Toidud, mida ei maksa esimesel kohtingul süüa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / Panthermedia / Scanpix

Esimeseks kohtinguks söögikoha valimine võib olla keeruline. Oluline on mõelda strateegiliselt, millised söögid esimeseks kohtinguks ei sobi.
 

Sushi

Kuigi see võib tunduda mõnusa romantilise söögina, siis tegelikkuses on see esimeseks kohtinguks halb valik. Sushit on raske suhu mahuada, mistõttu ei jäta see sinust eriti viisakat muljet. Lisaks ei ole sushi eriti tervislik, sisaldades suuresti valget riisi ja väga väikeses koguses valku.

Spagetid

See on ilmselt kõige vihatum kohtingusöök üldse. Neid on ebamugav süüa, kastet pritsib igale poole ning nende söömine tekitab ebameeldivaid luristamise hääli.

Ribid

Paljud ei soovi enda kätega kohtingul süüa. Ribide närimine ei näe just kaunis välja ning hiljem on grillikastet täis nii käed, suu, aga ka ilmselt laud.

Vürtsikad road

Kunagi ei tea, kuidas keha sellel reageerib või missugune on vürtsikuse taluvuspiir. See pole õige aeg selle järele proovimiseks.

Allikas: TheList

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles