Postimehe nädalahoroskoop 9.-15. september

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Loe, mida lubavad täheseisud sulle!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled heas sisemises tasakaalus. Suudad rahu säilitada ka keerukates olukordades, tegutsed sihikindlalt ja mõistuspäraselt. Praegu alustatud projektid ei too kiireid tulemusi, küll aga sobib aeg selleks, et alustada asjadega, mis peavad edenema tasapisi. Tasub seada endale pikaajalisi eesmärke.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sa ei suuda end sundida ebameeldivaid ülesandeid täitma. Proovid neist kas kõrvale hiilida või neid määramatusse tulevikku edasi lükata. Elus on nii palju ilusat ja nautimisväärset, tahad sellest rõõmu tunda! Sellegipoolest ei tohi oma kohustusi lohakile jätta – tagantjärele töö tegemine on veelgi raskem.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Hea lihtne on elada tänases päevas, eriti juhul, kui ilm on ilus ja sügispäike särab taevas. Oled sõiduvees, selle nädala energiad sobivad hästi sinu rahutu loomuga. Küllap kohtud paljude erinevate inimestega, nendega juttu puhudes saad teada nii mõndagi põnevat. Iseasi, kas see info ka täielikult tõele vastab.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tõsise töötegemise aeg, mil sinu hoolikus ja jõupingutused ka ülemustele silma jäävad. Pälvid heakskiitu, ehk on lootust, et sind edutatakse või palka tõstetakse. Kohusetundlik pingutamine tasub end hästi ära, ehkki sa ei pruugi tagajärgi kohe märgata – tulemused ilmnevad alles pikema aja möödudes.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tuleb tunnistada, et elu on õiglane. Kui oled käitunud ausalt ja head teinud, saad praegu selle eest heldelt tasutud. Kui aga tunned, et asjad ei õnnestu või juhtuvad mingid äpardused – vaata peeglisse ja analüüsi oma eelnevat tegevust. Ehk oled olnud liiga enesekeskne ja omakasupüüdlik?

Neitsi

23. august – 22. september

Kindlustunnet vajad sa väga, see aga saab alguse kodust. Vaata kriitilise pilguga üle oma kodused suhted – kas pöörad lähedastele küllalt tähelepanu või peaksid nende jaoks rohkem aega ja mõistmist leidma? Võimalik, et tuleb pereliikmetega arutada ühisvaraga seotud küsimusi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Pinge hakkab järele andma. Nüüd on õige aeg selleks, et rääkida lahti suhetes tekkinud arusaamatused ja saavutada harmoonia. Enne, kui midagi klaarima asud, näita, et oled avatud ja valmis tunnistama enda vigu. Räägi rahulikult, põhjenda oma seisukohti ja arvesta teisega.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sinu rahaline seis on otseselt seotud kohusetundlikkuse ja töökusega. Pead end distsiplineerima ja sundima oma kohustusi täitma ka siis, kui laiskus peale tuleb. Kui suudad olla järjekindlalt usin ja iga päev tublisti töötada, tagad endale majandusliku kindlustatuse pikemaks perioodiks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled rahulik ja enesekindel. Eesmärke seades oled realistlik – sa ei hinda oma võimeid üle, kaalud plaanid hoolikalt läbi ja paned paika ajakava, millest on võimalik kinni pidada. Kui oled lapsevanem, pööra rohkem tähelepanu oma järeltulijaile. Võimalik, et nad vajavad järjepidevamat distsiplineerimist.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Praeguse olukorra mõistmiseks tasub heita pilk minevikku, tuletada meelde seda, mida vanemad ja vanavanemad on sulle õpetanud. Kimbatuses olles on parimad nõuandjad tõenäoliselt just vanemate põlvkondade esindajad. Tasub olla pigem pere- ja kodukeskne, kindlustada seljatagust.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ehk tunned mõningaid süümepiinu ammuse sõbra ees, kuna tundub, et oled praegu temast edukam. Sulle tundub lihtsam selle sõbraga mitte suhelda, kuidagi turvalisem paistab oma edusamme ja nende tagamaid tema eest varjata. Saa sellest tundest üle ja võta temaga ühendust.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mõistus on terav, hästi edeneb igasugune mõttetöö ning sõnaseadmine, saad mõningasest hirmust hoolimata ka avaliku esinemisega hästi hakkama. Aeg sobib selleks, et ülemustega läbirääkimisi pidada oma töötingimuste ja tööülesannete teemal. Ehk õnnestub olukorda tööl sulle soodsamaks muuta.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles