Kuidas leida pikaajalises suhtes üles kirg? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Pikaajalises suhtes kipub kirg ajapikku kaduma. Kuidas seda taaselustada?

Vaata peeglisse

Taasavasta enda parimad küljed. Ehk sobis sulle mõni kleit nagu valatult? Või sinu värvitud huuled võluksid igat meest? Sel juhul kasuta oma tugevusi, et ka partnerile ennast meenutada.

Vaata üle enda to-do list

Mis olid asjad, mida tahtsite kunagi koos ette võtta, aga jäid tegemata? Nüüd on õige aeg need uuesti plaani võtta. Murdke rutiinist  välja ja tehke kunagised unistused teoks.

Osta endale see pesu, mida kaua oled imetlenud

Kõigil on mingi pesu, mida nad pikalt vaadanud on, kuid ostnud pole. On see siis liiga ebapraktiline, kallis või muud sellist, nüüd on aeg see endale lubada. Ilusas (ja tihti ebapraktilises) pesus tunneb igaüks end kui uus inimene.

Pööra suhtele tähelepanu

Kui suhe muutub igavaks, ei viitsita sellele enam suur tähelepanu pöörata. Kõik justkui kulgeb rutiinis. Kui soovid taasavastada suhtes kire, on aeg selline harjumus lõpetada. Ole tähelepanelik, panusta suhtesse ja oma partnerisse.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles