Nipid veinigurmaanidele
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas saada vein kiirelt külmaks? Kuidas vältida veini vesiseks muutumist? Veinigurmaanide nipid on nüüd teie ees.
Asenda jääkuubikud veinikuubikutega
Armastad juua veini jääga, kuid jää sulades vein üha lahjeneb? Lahendus on veinikuubikud. Vala vein jääalusele ning pane 48 tunniks sügavkülma. Nüüd saad juua veini veinikuubikutega.
Salvrätiku abil toasoe vein 20 minutiga külmaks
Kui veini toomine jääb viimasele minutile, siis kasuta seda lihtsat nippi. Võta salvrätikud, tee need külma vee all märjaks ning pane pudeli ümber. Seejärel pane paberisse mässitud veinipudel 20 minutiks sügavkülma.
Kohvifiltri abil korgipurust vabaks
Kui juhtub, et veinikork pudelit lahti tehes puruneb, siis ära muretse. Võta kohvifilter ning klaasi täites vala vein läbi filtri. Nii saad nautida puhast veini.
Allikas: Cosmopolitan