Viis peamist jalatsitrendi, millest sel sügisel kinni pidada

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Iga sügis pole vaja uusi jalatseid osta, kuid hea on teada, millised saapad on moes. Juba möödunud talvel toimusid moeetendused, kus tutvustati selle sügise trende. Sealsetelt moelavadelt selgusid viis enim üles kerkinud trendi, mis nüüd poodidesse jõuavad.

Monse, Nina Ricci, Jason Wu.
Monse, Nina Ricci, Jason Wu. Foto: Vida Press

Pahkluurihmadega jalatsid

Madalad jalatsid näevad väga elegantsed välja, kui neil on eraldi kinnitus ümber pahkluu. Trendidel on kombeks korduda, seega tasub enne poodi tormamist oma jalatsikapid üle vaadata. Võib-olla on seal midagi sarnast juba olemas?

Gucci, Erdem.
Gucci, Erdem. Foto: Vida Press

Lillemuster

Sõltumata jalatsi kujust teeb selle hoobilt trendikaks silmatorkav lillemuster. Eriti vinge, kui jalatsite muster sobib lilledega kaunistatud kleidi või mantliga. Igal juhul tasub valmis olla selleks, et tänavune sügis õitseb väga kirkalt, sest lillemuster ruulib ka riietel.

Hermès, Altuzarra, Valentino.
Hermès, Altuzarra, Valentino. Foto: Vida Press

Pikad nöörsaapad

Uued nöörsaapad on madala kontsaga ja kergelt kandilise tallaga. Tegu on tõenäoliselt väga popi trendiga, mis peagi Instagrami vallutab. Nöörsaapaid võib kanda näiteks kootud kleidiga, et saabaste vinge sääreosa ilusti näha oleks.

Sies Marjan, Marc Jacobs, Mary Katrantzou.
Sies Marjan, Marc Jacobs, Mary Katrantzou. Foto: Vida Press

Eriti kõrged platvormid

Nii mõnigi disainer on tänavu panustanud sellele, et naised kõrgust ei karda, sest väga kõrge platvormiga saapaid või kingi leiab mitmest kollektsioonist.

Coach 1941, Christopher Kane, Rick Owens.
Coach 1941, Christopher Kane, Rick Owens. Foto: Vida Press

Tennis-saapad

On need tennised või saapad, raske öelda. Mugavad hübriidjalatsid on justkui eelmainitud platvormkingade vastandid, sest on mõeldud eelkõige neile, kes hindavad mugavust. Need on vabaajajalatsid, mis on mõeldud kestma ja jalgu hellitama. Tennis-saapaid antakse eelkõige kergelt sportlike riietega - näiteks retuuside, teksade, pusa või dressipükstega.

Allikas: Marie Claire

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles