Šokeerivad pildid: ebaõnnestunud ripsmepikenduste paigalduse tõttu jäi naine oma ripsmetest ilma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Emmaculate Beauty/Facebook

Perthi ilusalongi Emmaculate Beauty ripsmetehnik postitas Facebooki hirmutavad pildid sellest, milline õud võib tabada klienti, kes valib omale nurgataguse kosmeetiku.

Emma Dhanjali salongi astus naine, kes palus meeleheitel, et tema ripsmed enne nädalavahetusel ees ootavat sünnipäeva korda tehtaks. Ripsmetehnik tegi jahmatavast vaatepildist fotosid, sest pole midagi sellist varem näinud, edastab Daily Mail.

«Palun, palun, palun tehke eeltööd,» kirjutas ta avaldatud foto juurde. «Selle vaese naise loomulikud ripsmed on ekstreemselt kahjustatud. Ta tahtis omale sünnipäevaks uusi ripsmepikendusi, kuid ma ei saanud ta soovi täita, sest tal ei olnud enam alles ripsmeid, mille külge pikendusi paigaldada.»

Kui tehnik ripsmeid pintsettidega katsus, kukkusid need järgemööda välja. Naise silmalaugudes oli põletik, mille peale tehnik soovitas tal arsti juurde minna. «Tema ripsmed ei pruugi enam kunagi samasuguseks kasvada,» nentis Emma Dhanjali kaastundlikult.

Ripsmetehniku sõnul ei tohiks sellist asja kunagi juhtuda, sest kui ripsmepikendused on õigesti paigaldatud, saab neid kanda aastaid ilma puhkepause tegemata. «Need olid kõige hullemad ripsmed, mida ma seitse aastat ripsmeid paigaldades näinud olen. Mina olen enda töö üle uhke ja mind ajab marru, et sellised asjad veel tänapäeval juhtuda saavad. Tehke sada protsenti kindlaks, et te teate, kelle juurde lähete oma ripsmeid paigaldama.»

Foto: Emmaculate Beauty/Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles