Märgid kehakeeles, et mees on sinust huvitatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Kohtingutel käimine võib olla väsitav. Kõik mehed ei pruugi olla sõnadega eriti osavad, kuid tahaks ju teada, kas on mõtet järgmisele kohtingule temaga tulla. Kuidas saada kehakeelest aru, et mees on sinust huvitatud?

Tema näoilmed

Kui tahad teada, kas mees on sinust huvitatud, astu samm ligemale ja jälgi tema näoilmeid. Eriti veel silmi. Kui ta pupillid sind vaadates laienevad, on see märk huvist. Teisteks huvi näitajateks on kulmude kergitamine, huulte pidev niisutamine ning naeratus, mis paljastab tema esihambad. Tunduvad küll väikesed asjad, kuid nende taga on suur huvi.

Tema üldine kehakeel

Meeste puhul on huvitav näitaja tema istumis-stiil. Kui mees istub jalad harki, siis näitab ta alateadlikult, et on huvitatud ja sulle avatud. Samuti kõneleb huvist jalgade suunamine sinu poole ja suured žestid kätega. Käed on kui vahend, millega sinu tähelepanu võita.

Silmavaade

Kui mees otsib võimalust sinuga silmsidet luua ning hoiab seda pikalt, on see järgmine näide kontakti otsimisest. Selleks tihti nõjatutakse jutustades üksteise poole, et leida võimalus teisele lähemal olla.

Allikas: TheList

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles