Epp Petrone: Eesti ei eksisteeri vaid Tallinnas

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Petrone
Epp Petrone Foto: Elmo Riig / Sakala

Mullu suvel Viljandisse kolinud kirjanik ja kirjastaja Epp Petrone (36) ütles ajakirjale Naised, et Eesti ei eksisteeri vaid Tallinnas ning elada ja tööd teha saab vabalt ka pealinnast kaugel elades.

«Mõtlemisele kulub palju aega ja seda on vaja teha keskkonnas, kus sul on hea. Olen kirjastuses üks vaimne jõud ja on tähtis, et mul oleks mõtlemiseks hea pinnas. Tallinnas on palju inimesi, kellega suhtlen harva, aga kellest tean, et nad toetavad mind kaugelt,» selgitas ta.

Kaks last ja kolmas tulekul, oma kirjastus ja kirjutamine, aktiivne ühiskondlik tegevus - kuidas Epp seda kõike jõuab? «Olen õppinud teisi usaldama,» ütles Epp, lisades, et temal ja Justinil käib abiks hea lapsehoidja ja kirjastuses on tööl kokku kümme inimest.

Suvel või varasügisel tuleb Epul välja reisiromaani «Kas süda on ümmargune?» teine osa, samal ajal peaks ilmale tulema ka Petronede kolmas laps.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles