Tänapäeva muinasjutt: mees abiellus kümme aastat hiljem oma päästjaga

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

A post shared by Blake Moore (@blakeyk) on

Mõni armastuslugu oleks tõesti kui filmist. Sekundid enne seda, kui Kevin Walsh oleks sooritanud enesetapu, helises telefon. Helistajaks oli tema kunagine silmarõõm, kellega suhtlus oli aasta tagasi katkenud. Sellest algas tõeline muinasjutt.

Blake ja Kevin kohtusid esmakordselt piiblilaagris, kui nad oli kõigest 13-aastased. «Kõige ilusam tüdruk tuli minu juurde ja ütles: «Must sobib sulle»». Peagi vahetasid nad kontakte ning suhtlesid edasi. Noorte suhtlus vähenes ajapikku, kuniks kadus täielikult umbes aasta enne saatuslikku päeva. Kevin ütles, et vaatamata puudulikule suhtlusele, ei lakanud ta neiule mõtlemast.

Viimasel kooliaastal süvenes Kevinil sügav depressioon ning noormees plaanis endalt pärast lõpetamist elu võtta. «Kuskil viis või kümme sekundit enne, kui oleksin seda teinud, helises telefon. Helistajaks oli tundmatu number. Võtsin vastu ja toru otsas oli Blake. Ta ütles, et tundis lihtsalt, et peab mulle helistama,» meenutab Kevin. Jutu käigus sai neiu teada noormehe plaanidest ning veenis ta ümber. Olukorra teeb kmmaliseks asjaolu, et Blake´i mälestustes oli hoopis Kevin see, kes talle tol õhtul helistas. Mehe sõnul oli see aga võimatu, kuna uues telefonis polnud enam neiu numbrit.

Nüüd, kümme aastat hiljem nad abiellusid. Blake sai Kevinilt abieluettepanku 2016. aastal nende reisil Šveitsi. Veel samal aastal paar abiellus. Nüüd peab Kevin oluliseks oma lugu rääkida: «Minul läks õnnelikult, aga paljudel ei lähe.»

 

6 months ago, following a whirlwind romance and engagement that puts any Sparks novel to shame, I tied my soul to KJ. Our decision to get married and brief engagement was met with raised eyebrows. To us, however, nothing could have been more clear. Life with my husband (still tickles me pink to say that word!) is an adventure- one marked with the incredible comfort of knowing that in all endevours I am with my best buddy. I end this post with two of my favorite quotes on love: "There will be a few times in your life when all your instincts will tell you to do something, something that defies logic, upsets your plans, and may seem crazy to others. When that happens, you do it. Listen to your instincts and ignore everything else. Ignore logic, ignore the odds, ignore the complications, and just go for it.” ― Judith McNaught "Whatever our souls are made of, his and mine are the same.” ― Emily Brontë. Thanks to my lady at @pasagraphy for capturing the moment!

A post shared by Blake Moore (@blakeyk) on

Allikas: HuffingtonPost

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles