12 põhjust, miks armastada nooremaid mehi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Moore koos endast noorema näitlejast abikaasa Ashton Kutcheriga.
Demi Moore koos endast noorema näitlejast abikaasa Ashton Kutcheriga. Foto: SCANPIX

Naised on 30ndates eluaastates enesekindlamad kui 20ndates, mil kujutlevad end pigem koos kümmekond aastat vanema mehega. Kui suudad mõelda muust kui teiste arvamusest, siis leiab suhtest noorema mehega mitmeid plusse.

Glo.msn.com nimetas neist kaksteist.

Nad tõstavad su enesekindlust
Juba see, et suudad noore mehe ära võluda, tõestab sinu seksikust, kuid pealekauba avaldab talle muljet kõik sinus – alates sõnavarast kuni oskusteni magamistoas. Partneriga, kes sind kõige lahedamaks olevuseks peab, kerkib enesehinnang uutesse kõrgustesse.

Nad oskavad sind hinnata
Noormehed, kes on piisavalt küpsed, et käia endast vanema naisega, on ka piisavalt küpsed, et mõista, kui vedanud neil sinuga on. Nad imetlevad sinu elukogemust ja –tarkust ning hindavad sind lihtsalt sellepärast, et kuulud nende ellu.

Neid saab õpetada
Kui vanale koerale uusi trikke ei õpeta, siis tuleb võtta uus kutsikas. Nooremad mehed ei ole veel nii kinni enda harjumustes kui vanemad härrad ning on seega avatud uutele ideedele ja valmis katsetama.

Nad on sarnased
Kuigi vanus, mil naine enda seksuaalsuse tippu jõuab, on vaieldav, võib väita, et 30ndates naised tajuvad tavaliselt enda seksuaalseid vajadusi paremini kui varastes 20ndates neiud. Nooremad mehed on jällegi vastupidavamad ja entusiastlikumad – tee omad järeldused.

Nad kannavad väiksemat pagasit
Varastes 20ndates meestel pole tavaliselt eksabikaasat ja lapsi ning neil pole olnud palju aega, et võlgu koguda või enda elu tuksi keerata. Väiksem pagas tähendab vähem draamat ja rohkem vabadust.

Nad ei tunne end ohustatuna
Väsinud suhetest tüdrukutega, kes ei tea, mida nad tahavad, võlub noormehi vanemate naiste enesekindlus ja iseseisvus. Kui samaealine mees võib tunda end ohustatuna sinu edust ja sõltumatusest, siis 20ndates kutid imetlevad neid omadusi.

Neil on rohkem energiat
Kui otsid põnevust ja lõbu, siis käi noorema mehega. Meeldib sulle salsa, mägironimine, sukeldumine, reisimine, mis iganes – noored kutid on alati valmis uuteks seiklusteks.

Nad on hellad
Kuigi sotsiaalne surve «olla mees» eksisteerib tänini, näivad noorema generatsiooni mehed enda tundlikku külge rohkem aktsepteerivat, mis tuleb suhetes naistega pigem kasuks.

Nad on heas vormis
Eelis ei pruugi kõigi noormeeste puhul kehtida, kuid üsna kindlalt võib väita, et võrreldes vanema seltskonnaga puhkab silm neid mehi vaadates. Välimus pole küll kõige tähtsam, kuid kes ei ihkaks meest, kes tahab trenni teha, on beebipehme nahaga, tugevate lihastega ja kelle tervet pead katavad juuksed?

Neil on tugevad peresidemed
Soovitav ei ole käia memmepojaga, kuid noorema mehega koos olles näed, kuidas ta käitub peresituatsioonides (parematel ja halvematel aegadel), kuna ilmselt on ta enda vanematega lähedasem kui seda oleks eakam meesterahvas.

Nad on viljakamad
Kuigi mehed võivad isaks saada veel keskealistena, on uuringutes leitud, et teatud seisundite puhul on lapsesaamise võimalus seda suurem, mida noorem on sperma omanik.

Nad on ikkagi mehed!
Paljud kipuvad pidama nooremaid mehi alles poisikesteks. Kuigi mõne puhul vastab see tõele, on nooremad mehed ikkagi mehed!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles