Iluduskuninganna tagastas krooni, sest tal paluti kaalust alla võtta (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Zoiey Smale on 28-aastane naine, kes valiti Inglismaad esindama Miss Universumi iludusvõistlusele. Aga pärast riikliku vooru võitmist palusid korraldajad temalt midagi täiesti vastuvõetamatut. Nimelt olevat suurusnumbrit 36 kandev naine võistluse jaoks liiga suur ja ta peaks minema enne seda dieedile, sest muidu ta ei võida.

Selline nõue jahmatas naist ja ta ei vastanud korraldajate kõnedele enam mitu nädalat. Kaks nädalat enne võistlust andis ta teada, et tagastab oma krooni ja ei kavatse Inglismaad Miss Universumi valimistel esindada.

«Ma ei ole üldse suur, olen täiesti keskmine,» ütles Smale. «Ma ei arva, et oleksin pidanud võistluse jaoks nii palju kaalu kaotama kui võimalik, miks sellist asja üldse paluda?»

«Selline soov pani mind ennast kohutavalt tundma, tükk aega mõtlesin, et olen täiesti väärtusetu sellisena nagu ma hetkel olen.»

Naine oli šokeeritud sellest, et tema otsust toetasid nii paljud inimesed. Tema sõnul on kroon lihtsalt kroon ja elus on tähtsamaid asju.

Smale oleks pidanud sõitma Ecuadori sellel septembril.

Allikas: news.com.au

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles