Galerii: sinu sünnilille salajane tähendus

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Igaühel on oma sünnilill, mis on seotud sünnikuuga. Muidugi on sel ka oma põhjus ja tähendus, miks just need lilled teatud sünnikuid tähistavad.

Jaanuar: nelk

Jaanuaribeebid on värvikad, hurmavad ja suure elujanuga. Nelgi kaharad õied sümboliseerivad nii talvelaste sarmi kui iseloomu.

Veebruar: võõrasema

Veebruaribeebid on ühed kõige vankumatumad ja usaldusväärsemad seltsilised. Võõrasema tagasihoidlikud purpurpüksid tähistavad tema truudust ja lojaalsust oma lähedastele.

Märts: nartsiss

Märtsilapsed on lõputult lahked ja südamlikud. Seepärast tähistavad nartsissi varakevadised päikesekarva õied tema rikkalikku armastust.

Aprill: seahernes

Aprillilapsed oskavad kõige paremini muutustega kohaneda ja raskustest taastuda, jäädes samal ajal väärikaks. Lillherne joovastav lõhn ja õrnad õied sümboliseerivad hüvastijätte ja uusi algusi.

Mai: maikelluke

Maibeebid on elulähedased ja kahe jalga maa peal. Õrnad ja tagasihoidlikud maikellukesed sümboliseerivad magusust ja alandlikkust.

Juuni: roos

Juunibeebidel on elus palju õnne ja nad oskavad seda ka hästi välja mängida. Klassikaline roos tähistab universaalselt siirust ja vankumatut tänulikkust.

Juuli: vesiroos

Juulibeebid lähtuvad filosoofiast, et lihtne on parim. Vees elavad kaunitarid sümboliseerivad puhtuse jõudu ja neil on majesteetlik olek.

August: moon

Augustilapsed unistavad suurelt ja elavad suurelt. Erksavärviline ja taevalik moon tähistab kujutlusvõime jõudu ja rõõmu naudingutest.

September: lehtertapp

Septembribeebid ei karda oma tundeid välja näidata, nad elavad kui avatud raamat. Trompetilaadsete õitega ronitaim sümboliseerib heldekäelist armastuse jagamist.

Oktoober: neiusilm.

Oktoobribeebid on kalendriaasta patsifistid. Need kummalised juveeli meenutavad õied sümboliseerivad täielikku rahu ja selgust.

November: krüsanteem.

Novembribeebidel on lõputult energiat ja elurõõmu. Need tugevad ja kirkad sügislilled tähistavad nooruslikkust ja pikaealisust.

Detsember: astelpõõsas.

Detsembrilaste jaoks on pere alati esikohal. Talvise astelpõõsa marjad on universaalne koduse õnne sümbol.

Allikas: Pure Wow

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles