Neli ohumärki pikaajalises suhtes, millest ei tohiks mööda vaadata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Pikaajalises suhtes on nii häid kui ka halbu aegu. On ka ohumärke, mida eirata ei tohiks.

1. Sa ei ütle enam «Ma armastan sind»

Nende kolme väikese sõna ütlemine on igas suhtes oluline. Kui see lõppeb, on sellel üldjuhul mingi põhjus. Selgita see põhjus välja.

2. Sa ignoreerid kahtlaseid olukordi

Kõhutunne ütleb, et midagi on valesti? Aga sina hoopis otsustad seda tunnet ignoreerida. Kui on märke sellest, et kaaslasel on keegi teine, siis on see suur ohumärk. Ära vaata sellest mööda, tee selgeks, millest partner puudust tunneb.

3. Sinu partner ei kiitle enam sinuga

Kõlab ehk imelikult, aga kui sa imetled oma kaaslast, juhtud sellest ilmselt ka teistele rääkima. Kui su kõrval on see üks, keda imetled, siis on õhinas ja uhkuses lihtne teistelegi oma õnne jagada. Kui seda enam ei juhtu, võib see olla ohumärk.

4. Sa ei tunne end enam õnnelikult

Pikaajalises suhtes koged nii rõõmsaid kui raskeid aegu. Oled tavaliselt rõõmus inimene, aga juba pikemat aega näevad sõbrad, et oled pidevalt madalseisus ja kurb. Sel juhul võta neid kuulda ja mõtle hoolega, kas sinu suhe on selline, nagu olema peaks.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles