Teadus: suure kõhuga mehed on voodis paremad (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alexander Savchuk / PantherMedia / Scanpix

Naised, pole vaja enam ajada taga neid trimmis kõhulihastega mehi. Selle asemel tasuks anda võimalus mõnele Homer Simpsoni sugusele mehele. Lisaks paremale seksile ei pea sa tundma süümekaid, kui otsustad trenni mitte minna.

Sellised mehed ei pruugi olla silmale küll nii atraktiivsed vaadata, aga selle kõhukese taga võib olla üsna positiivne üllatus. Pealegi, natukene rohkem pehmendust on kaisutamise mõttes ju ainult hea?

Aga miks on tüsedamad mehed siis voodis paremad? Türgis tehtud uuringus selgus, et suure kõhuga mehed peavad voodis tunduvalt kauem vastu kui nende kõhnad sookaaslased, kirjutab yourtango.com.

Uuringus osales 200 meest, 100 neist kurtis seksuaalhäirete üle ja 100 meest olid sellised, kellel probleeme ei esinenud.

Tulemused? Kõrgema kehamassiindeksiga mehed pidasid voodis vastu keskmiselt 7,3 minutit, aga kõhnade meeste grupp suutis keskmiselt vastu pidada vaevu 2 minutit. Erinevus on märkimisväärne, kas pole?

Seega, see kutt jõusaalist, kellel su pilk on viimased kuus kuud peatunud, võib voodis olla palju halvem kui mõni vähem vormis mees. See võib valmistada natukene pettumust, kui sa otsid lihastes ja heas füüsilises vormis meest, sest olgem ausad, selline välimus on kuum.

Aga vaata seda hoopis sellisest küljest: sul on raskusi hilisõhtusest söömisest loobumisel ja sa ei taha seda väga tehagi. Pole probleemi, üks pehme kaisukaru tüüpi mees ei mõista sind hukka.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles