Neli ohumärki, et sa ei usalda oma partnerit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Tervislik suhe rajatakse heale suhtlusele ja usaldusele. Kui tunned end ära järgnevates punktides, siis peaksid endalt küsima, miks sa enda partnerit ei usalda.

1. Sa jälgid pidevalt tema sotsiaalmeediat

Vahel enda silmarõõmu kontosid jälgida on okei. Kerid ehk paar nädalat tagasi ja vaatad tema pilte. Kui aga sinu igaõhtune rutiin on kerida ja uuendada pidevalt tema lehtesid, otsida, kas ta on hakanud jälgima kedagi uut, siis see on juba muret-tekitav. Pidev sotsiaalmeedia kontrollimine on märk puuduvast usaldusest.

2. Sa jälgid pidevalt tema ekside sotsiaalmeediat

... ja tema õdesid-vendasid, sõpru, töökaaslaseid ja nii edasi. Kui usaldad enda kaaslast, siis ootad, kuni ta on valmis sulle oma minevikust rääkima. On hea, kui tead tema õe-venna nimesid, kuid kui tead, kus nad eile õhtul olid, siis on sul tõsiseid probleeme usaldamisega.

3. Sa oled sõltuv

Kui oled kellegagi koos seetõttu, et vajad neid, mitte selleks, et nad pakuvad su ellu midagi uut ja ilusat, siis ei tasuks teil üldse koos olla. Vajadus on ohtlik, kuna varsti ei tea sa enam, kes ise oled. Tervislik suhe vajab teatavat ruumi. Vastasel juhul on oht üksteist (ja suhet) lämmatada.

4. Sa kisud tüli

Vahel selleks, et saada mingit vastust, kisud sa tüli. Puhtalt seetõttu, et kardad, et kui pole kaost ja tülitsemist, siis ei saa sa ausat vastust. Heas suhtes peaks sul olema võimalus ja julgus rääkida asjadest ilma tülitsemata. Tee endale selgeks, mis on sinu umbusalduse põhjuseks.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles