Viis märki, et mees ei hooli sinust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / Panthermedia / Scanpix

Konflikte tuleb suhetes ikka ette. Küll aga on osad öeldud laused ohtlikumad kui teised. Miks? Sest kui mees ütleb neid viit lauset, ei hooli ta sinust eriti.

«Kui sa tahaks mõne mu sõbraga magada, oleks mul ükskõik.»

Armukade partner on halb, aga ükskõikne partner on veel hullem. Kui ta ei tunne mingit armukadedust, kujutledes sind oma sõbraga, ei hooli ta sinust ilmselt eriti. 

«Ei, sina oled see, kes mind ei hinda.»

Iga kord, kui tülitsete, pöörab ta jututeema kuidagi enda peale. Tema on pidevalt see kannatav pool. Isekas partner ei räägi ka esimestel kuudel muud, kui ainult endast. Kui suhte alguses on probleemiks vaid puuduv kommunikatsioon, siis tulevikus ootavad teid palju suuremad probleemid. Partneriga, kes ei huvitu eriti oma kaaslasest, ei maksa pikalt kokku puutuda. Ka sina oled oluline.

«Ma saan aru, et sa tahad kohtingutel käia, aga paaritegevused lihtsalt tunduvad mulle mõttetud.»

Kui aeg sinuga tundub mehele mõttetu, ei olegi millestki rohkem rääkida. Leia mees, kes aeg-ajalt ka sinu soovidega arvestab. Veelgi enam, leia kaaslane, kes väärtustab samu hetki.

«Ma ei saa aru, miks su sõbrad nii tavalised on.»

Kaaslane, kes lööb kiilu sinu ja su sõprade vahele, ei vääri sinu aega. Kaaslast leides on kaks võimalust: ta kas eemaldab su enda sotsiaalelust või mitte. Sinu sõbrad on olnud sulle toeks pikalt enne meest, ära lase neid mustata. Hea kaaslane aktsepteerib neid, kellest hoolid.

«Ma ei suuda sinuga (praegu) tegeleda.»

Sa ei tohiks tunda end kui kellegi koorem. Kui mehele tundub suhe koormana, siis pole see õige. Sinu kaaslane ei tohiks panna sind tundma, et suhe on halb kohustus.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles