30 liitrit rinnapiima: noore ema foto vallutas interneti

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selleks, et piisavalt piima koguda, pumpas Nia Malika rinnapiima täpselt iga kolme tunni tagant, isegi kui tal tuli selleks öösel üles ärgata. Piima tootmiseks sõi ta rinnapiima soodustavaid sööke, näiteks kaerahelbeputru ja imetavatele emadele tehtud küpsiseid. Lisaks jõi ta enda sõnul vett nagu kala, edastab Independent.

«Viimase kahe kuuga õnnestus mul kõrvale panna üle 30 liitri rinnapiima, mida Nora saab süüa siis, kui ma tööle ja kooli tagasi lähen,» kirjutas ta foto juurde. «Olen pühendunud sellele, et mu beebi saaks süüa toitu, mida ta vajab. Usaldan oma keha ja tean, et olen selleks loodud.»

Paljud naised on märkinud, et Nia võib end õnnelikuks pidada, kui tal nii palju piima on. Nia ise ei pea seda aga õnneks vaid õnnistuseks ning lubab oma lapse toitmise nimel veel kõvasti vaeva näha.

Pildi jaoks pani Nia külmutatud piimapakid südamekujuliselt oma lapse ümber ja nüüd on sellest välja kasvanud interneti trend. Teisedki emad uhkustavad oma piimakogusega, mis neil on õnnestunud lapse jaoks sügavkülmikusse tallele panna.

Nii mõnigi ema on ettenägelikult hakanud rinnapiima varuma selleks ajaks, kui tuleb tööle tagasi minna, et last ei peaks seetõttu rinnapiimast võõrutama. Mõni teine lüpsab aga piima välja selleks, et annetada see rinnapiimapanka.

Loe Eesti emapiimapanga kohta lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles