Kuidas valida pulma sobilikke riideid?

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: GREG BLOMBERG / PantherMedia / Scanpix

Kuidas valida pulma minekuks sobivaid riideid? Pikk, lühike, värviline, avar või liibuv kleit? Õnneks on mõned rusikareeglid, millest riietust valides lähtuda.

Mustrid

Triibuliste mustrite puhul eelista vertikaalseid mustreid. Horisontaalsed mustrid teevad inimesed üldjuhul laiemaks, samas vertikaalsed mustrid mõjuvad optiliselt salendavalt.

Seeliku pikkus

Selle kohta kehtib reegel: kui see sobib kirikus kandmiseks, sobib see ka pulma. Pulmades on palju istumist nii tseremoonia kui peo ajal. Ole kindel, et sinu seelik lubab sul istuda ilma, et keegi sinna alla näeks. Pole midagi koledamat, kui pidevalt seelikut alla kiskuv pulmakülaline videodel ja fotodel. Lisaks pole ka kandja jaoks see eriti mugav.

Lähtu asukohast

See, kas pulm toimub kirikus või rannas, annab külalistele hea sisendi riietumisel. Kuigi üldised reeglid mustrite ja seeliku pikkuse osas jäävad samaks, annab asukoht võimaluse värvide ja lõigetega mängimisel.

Järgi kutsel märgitud soovitusi

Juhul, kui kutsel on antud ette värvisoovitus, proovi seda võimalikult täpselt jälgida. On hea, kui pruutpaaril on kindel ettekujutlus oma pulma visuaalsest poolest. Ära riku seda.

Väldi alati valget

See võib tunduda ilmselgena, kuid siiski on liiga palju naisi, kes teiste pulma valges kleidis ilmuvad. Tegu on lihtsalt sümboolse etiketiga. Valge jäägu sel päeval pruudile.

Väldi paljastavaid riideid

Pulmad on eeskätt perekondlik sündmus. Seal on lapsed ja vanemad. Ära tõmba tähelepanu paljastava kleidiga. Pigem vali mõni konservatiivsem riietus, kui natukene paljastavam.

Allikas: TheList

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles