Viis efektiivset viisi, et oma meest erutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Mis puutub seksuaalellu särtsu lisamisse, siis selleks läheb vaja kahte. Aga see ei tähenda, et sa ei võiks olla see, kes võtab ohjad enda kätte. Hea uudis on, et meeste puhul ei ole vaja palju selleks, et nende tähelepanu pälvida ja magamistuppa põnevust tuua. Tihti piisab väikesest žestist nagu seksika riietuse või pesu kandmine ja juba ta ongi erutunud. Toome teieni mõned värsked ideed, mis aitavad meest erutada. 

Võta hommikul kontroll

Ole tema inimäratuskell. Kui sa tead, et ta peab ärkvel olema kella seitsmeks, siis ütle talle äratuseks näiteks nii: «Kallis, on aeg tõusta ja särada, ning ma pean silmas kogu sinu keha!» Sellele võiks järgneda maitsev hommikusöök ja tema teele saatmine.

Löö ennast üles

Kohtinguõhtul kanna tema lemmikut kleiti (seda, mille kohta on ta varasemalt enim komplimente teinud või see, milleta ta sulle ise ostis) koos seksikate stringidega.

Kohtingule teel olles anna talle vaikselt teada, mis sul seal kleidi all on.

Sosista talle kõrva

Kui te olete väljas ja sa ei suuda juba ära oodata, et jõuaks kahekesti koju, siis sosista talle midagi provokatiivset kõrva. Ütle midagi sellist: «See pidu on igav. Laseme siit jalga, et ma saaksin pääseda sulle palju lähemale.» Pane tähele, kui kiiresti ta püsti tõuseb!

Räägi siivutult

Me kõik teame, et avalikus kohas on oluline käituda daamina, aga suletud uste taga ei ole midagi seksikamat, kui natukene siivutut juttu. Parim viis selleks on intiimses olukorras olles oma vajadustest, soovidest ja ihadest rääkimine.

Selle tegemine ei muuda ainult kogu kogemust paremaks, vaid samal ajal ka harib sinu partnerit, kuidas sind kõige paremini rahuldada.

Ole spontaanne

Proovi oma partneriga vältida rutiini langemist. See tähendab, et sa ei tohiks saata sõnumeid, helistada või kohtuda temaga alati samal ajal. Üllata teda aeg-ajalt kõne või sõnumiga siis, kui sa seda tavaliselt ei tee.

Näiteks, kui tüüpiliselt vahetate oma mehega sõnumeid päeva alguses ja lõpus, siis saada talle nüüd veidi provokatiivne sõnum keset päeva. Tee avaldus, aga hoia sõnum lihtne ja seksikas, soovitab yourtango.com.

Samuti ära karda proovida midagi uut, olgu selleks siis kallimale kehamassaaži pakkumine koos aroomiõliga või temaga lemmikute dressipükste kandmine (ilme millegi muuta). Sa võid üllatuda, kui vähe selleks on vaja, et meest võrgutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles