Revolutsioonilised seksitooted, mis on tänavu müügile tulnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui sa pole veel kuulnud tupesädelusest või kondoome asendavatest kleepsudest, oled juba ajast maha jäänud. See ehk polegi nii halb, kui mõne seksitrendi tagajärjed omale lähemalt selgeks teha.

Saksa tutvumisäpp Jaumo uuris lähemalt, millised tooted ja trendid on sel aastal magamistubadesse jõudnud. Mõni neist on päris huvitav ja jääb vaid loota, et tootearendus tarbijate soovidele kiiremini järele jõuab.

Kleeps kondoomi asemel

Sticker ehk kleeps on rasestumisvastane vahend, mis pole veel täielikult heaks kiidetud ja mille katsetamine on beetajärgus. Nii nagu nimetus ütleb, on tegu väikese kleebisega, mis pannakse peenisele ja mis peaks ejakulatsiooni takistama. Ootame huviga, mis sellest leiutisest välja tuleb ja kas see ka laiatarbekaubaks saab.

Abivahend duši all käimiseks

Kuigi see pole päris pesemiseks… Sekslelude tööstus on ajaga kaasas käinud ja nüüd on müügil veekindlad vibraatorid, mida saab rahus kasutada kas vannis või duši all. Uuenduslik vibraator Water Jet Rabbit kinnitatakse otse dušivooliku külge, nii et veejuga masseerib kliitorit.

Puuviljalõhnaline tupp

Kes pelgab normaalset vagiina lõhna, saab selle vastu võidelda spetsiaalsete toidulisanditega, mis muudavad tupe lõhna. Kapslid sisaldavad naturaalseid aineid nagu nisu, kaneeli, ananassi või marju ja on seega tervisele kahjutud.

Vagiina glitter

Ilu nimel tehtud tupesädelus on tegelikult naise tervisele ohtlik. Sädeluse kasutusjuhendi järgi peaks naine sädelevaid osakesi sisaldava kapsli oma tuppe asetama umbes tund aega enne suguühet. Arstid aga hoiatavad, et sädelus võib põhjustada haavakesi ja infektsioone ning targem on enda sisse mitte midagi panna.

Puhtust tagav käsn

Naistele, kes tahavad päevade ajal verevabalt ja puhtalt seksida, on loodud abivahendiks uuenduslik käsn. Paraku on selgunud, et selle materjal ei ole päris ohutu. Polüestervahust käsna on seostatud toksilise šoki sündroomiga, mis võib olla tappev. Looduslikud pesukäsnad võivad aga sisaldada liiva, baktereid ja hallitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles