Uskumatu! Kaheksandat kuud rase ja six-pack ees?

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

See fitness-mom pole mingi tavaline heas vormis ema. Tema raseduspildid on pannud inimesed õhku ahmima: kuidas on võimalik, et kohe sünnitama hakkaval naisel on ees six-pack? Kas see on tervislik?

Kui enamikule naistest tundub rasedus hea aeg süüa süümepiinadeta ning lubada endale tavapärasest enam puhkust, siis mitte Sarah Stage'ile. Blogijast bikiinimodell näitab maailmale, et ka raseduse ajal saab tervislikku elustiili järgida. Jälgijad jagunevad aga kahte leeri – kas see on tervislik või on naine lihtsalt edev?

Peagi kahe lapse ema sõnul on tema piltidele tulnud palju vastukaja, kirjutab Cosmopolitan. «Paljud kahtlevad, kas see on tervislik või kardan ma lihtsalt paksuks minna. Tegelikult soovin ma nii endale kui ka oma lapsele võimalikult kvaliteetset elu,» selgitab Sarah. Naine sõnab, et tema ei anna hinnangut neile, kes otsustavad raseduse ajal lõpetada trenni tegemise või tervislikult söömise. Sama soovib ta ka teistelt.

 

#31weeks baby is kicking like crazy !!

A post shared by MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW (@sarahstage) on

 

As I'm nearing #8months I've wanted to share what's been on my mind. Since I've announced my second pregnancy, I've had certain "Instagram medical experts" tell me what I should and shouldn't do.. And while I find some of the comments hilarious, I choose to only listen to my OBGYN and of course I also listen to MY body. If something feels off, I don't do it! I always do what's best for my growing baby and put him first! It's a proven medical fact that continuing exercising while pregnant has many health benefits for you and baby Clearly, I have greatly reduced the intensity of my workouts and stick to at home home exercises from my Fitness Ebook 2-3x a week. There are also some people who assume that since I am exercising while pregnant, that I'm obsessed with how I "look" but in fact I'm obsessed with maintaining a healthy lifestyle that will give my baby and myself the best possible quality of life Alternatively, I don't judge anyone who chooses to not be active while pregnant etc. as it's their own life... I'm just sharing my pregnancy journey and appreciate the positive support from most of you ❤️ #thirdtrimester #7monthspregnant #8monthspregnant

A post shared by MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW (@sarahstage) on

 

We're excited !!! #31weeks (: @von_jackson glam: @makeupbybrittneynicole )

A post shared by MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW (@sarahstage) on

 

#hatersgonnaHate

A post shared by MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW (@sarahstage) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles